Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje petek, 3 julij 2020
Boli me kurac, kaj si misli trener!
Zdravko Mamic
12. maj 2010
 NATISNI
Misimovic bo ostal med Volkovi
Anže Zajic (foto: Getty Images)
Nekoc bi se preizkusil tudi izven Bundeslige, toda bosanski zvezdnik Zvjezdan Misimovic pravi, da za zdaj še ne bo zapustil vrst nemškega Wolfsburga.

Ceprav ga mediji že nekaj casa povezujejo z odhodom, saj naj bi se zanj zanimali tako angleški kot ruski klubi, je Zvjezdan Misimovic sporocil, da bo tudi v naslednji sezoni igral v dresu Wolfsburga. Slednji je tudi po zaslugi reprezentanta Bosne in Hercegovine lani osvojil Bundesligo, toda letos Volkovom ni šlo po nacrtih. A v klubu vsi verjamejo, da so lepši casi zopet na obzorju, potem ko se je na klop usedel angleški strokovnjak Steve McClaren, ki je letos s Twentejem postal nizozemski prvak. "Vedno sem vedel, da bo vodstvo kluba našlo pravega trenerja," je zadovoljen 27-letni nekdanji nogometaš Bayerna, Bochuma in Nürnberga, ki nadaljuje: "Z Wolfsburgom me pogodba veže do leta 2013 in tudi zaradi tega v tem trenutku selitev ne pride v poštev. Zagotovo ostajam tudi v naslednji sezoni. In ce bi odšel, kje bi najraje igral? V BiH zagotovo ne, je pa res, da bi nekoc rad okusil tudi nogomet izven Bundeslige. Toda cez sedem let, ko bom verjetno že koncal kariero, se spet vidim v Münchnu, v družbi družine in odrašcujocih otrok."

 NATISNI    
Džeko? Dajte nam Sissoka in Diega!
Udarila se bosta Bayern in Real
Arnautovic se seli v Nemcijo
Köln nima denarja zanj
Schuster bo prevzel Bešiktaš
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Italijanom vsi pripisujejo zasluge za nepriljubljeni catenaccio, a zgodovina kaže, da najbolj cvrste obrambe ne prihajajo z Apeninskega polotoka. ...

Intervju: Robert Prosinecki
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje