Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 19 oktober 2019
Ko sem jaz treniral, sem šel s treninga domov na - trening. Jaz sem sam treniral cez Rožnik. Meni je bilo tisto premalo. To pomeni, da sem imel v sebi dodatno moc, tisto pa me je potem odneslo v tujino.
Brane Oblak
12. maj 2010
 NATISNI
Neuville pomahal v slovo
Anže Zajic (foto: Getty Images)
Po Jensu Lehmannu se je upokojil še en nekdanji nemški reprezentant, in sicer je kopacke v kot postavil izkušeni napadalec Oliver Neuville.

Od aktivnega igranja nogometa se je poslovil nekdanji nemški reprezentant, v Švici rojeni Oliver Neuville, ki je profesionalno kariero zacel pri Servettu, nato nekaj casa igral v Španiji za Tenerife, nato pa se je leta 1997 preselil v deželo vrhunskega piva in slastnih klobas ter tam ostal vse do konca. V Nemciji si bo kruh služil tudi v naslednjih mesecih in morda tudi letih, a ne vec kot nogometaš, pac pa bo služboval v strokovnem štabu Borussie iz Mönchengladbacha - vodil bo mladinski pogon. Pri slednji je tudi koncal kariero, v kateri je igral še za Hanso iz Rostocka in Bayer iz Leverkusna. 37-letnik je 69-krat oblekel tudi dres nemške reprezentance, v katerem se je med strelce vpisal 10-krat. Neuville je sicer svojo zadnjo tekmo odigral proti SV Lürripu, ki ga je Borussia na prijateljskem obracunu premagala z 9:0, veteran pa je zabil dva gola.

 NATISNI    
Džeko? Dajte nam Sissoka in Diega!
Udarila se bosta Bayern in Real
Arnautovic se seli v Nemcijo
Köln nima denarja zanj
Schuster bo prevzel Bešiktaš
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Med evropskim nogometnim prvenstvom ne izgubljajo samo moštva, ampak tudi navijaci. Nogometna mrzlica ima vcasih za stranski ucinek lahko pozablji...

Ekskluzivno: Ilija Petkovic
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje