Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 27 januar 2022
Nogometno znanje je kot vožnja s kolesom. Tega nikoli ne pozabiš. Ali znaš ali ne znaš. Vse mi lahko vzamejo, znanja mi ne morejo. Da si povrnem obcutek, pa je dovolj, da odigram dva playstationa.
Sebastjan Cimerotic
12. maj 2010
 NATISNI
Neuville pomahal v slovo
Anže Zajic (foto: Getty Images)
Po Jensu Lehmannu se je upokojil še en nekdanji nemški reprezentant, in sicer je kopacke v kot postavil izkušeni napadalec Oliver Neuville.

Od aktivnega igranja nogometa se je poslovil nekdanji nemški reprezentant, v Švici rojeni Oliver Neuville, ki je profesionalno kariero zacel pri Servettu, nato nekaj casa igral v Španiji za Tenerife, nato pa se je leta 1997 preselil v deželo vrhunskega piva in slastnih klobas ter tam ostal vse do konca. V Nemciji si bo kruh služil tudi v naslednjih mesecih in morda tudi letih, a ne vec kot nogometaš, pac pa bo služboval v strokovnem štabu Borussie iz Mönchengladbacha - vodil bo mladinski pogon. Pri slednji je tudi koncal kariero, v kateri je igral še za Hanso iz Rostocka in Bayer iz Leverkusna. 37-letnik je 69-krat oblekel tudi dres nemške reprezentance, v katerem se je med strelce vpisal 10-krat. Neuville je sicer svojo zadnjo tekmo odigral proti SV Lürripu, ki ga je Borussia na prijateljskem obracunu premagala z 9:0, veteran pa je zabil dva gola.

 NATISNI    
Džeko? Dajte nam Sissoka in Diega!
Udarila se bosta Bayern in Real
Arnautovic se seli v Nemcijo
Köln nima denarja zanj
Schuster bo prevzel Bešiktaš
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Legendarni Alfredo Di Stefano, ki še dandanes po mnenju navijacev kraljevega kluba velja za najboljšega nogometaša madridskega Reala v svoji zgodovin...
Anglež je v Angliji manjšina
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje