Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 22 januar 2022
Ko smo prišli v pisarno, je Galliani zaprl vrata in dejal, da ce hocem zapustiti klub, bom moral skociti skozi okno.
Gennaro Gattuso
11. maj 2010
 NATISNI
McClaren novi trener Wolfsburga
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)

Nekdanji angleški selektor Steve McClaren je po osvojenem naslovu nizozemskega prvaka zapustil Twente in se preselil k nemškemu Wolfsburgu.

Priznani angleški strokovnjak Steve McClaren je razocaral pristaše nizozemskega Twenteja, saj je v skladu s pisanjem medijev sprejel ponudbo nemškega Wolfsburga. 49-letni trener, ki je moral zaradi neuspeha na kvalifikacijah za Euro 2008 novembra leta 2007 zapustiti klop angleške reprezentance, je z Wolfsburgom podpisal triletno pogodbo. "Pri Twenteju sem preživel dve cudoviti leti, a že ob prihodu sem ženi obljubil, da tukaj ne bova ostala dlje kot dve leti. Zdaj se seliva v Nemcijo," je že v torek medijem zaupal McClaren.

McClaren je v Twenteju spisal neverjetno zgodbo, potem ko je ta klub naravnost senzacionalno popeljal do prvega naslova nizozemskega prvaka. V prvi sezoni je osvojil naslov podprvaka in zaigral v finalu nizozemskega pokala, v letošnji sezoni pa je po dramaticni koncnici za tocko prehitel Ajax in se veselil svoje najvecje lovorike v trenerski karieri. Po izjemnem uspehu na Nizozemskem so se za njegove storitve zagreli številni ugledni klubi iz Anglije, McClaren pa se je odlocil, da bo kariero vendarle nadaljeval izven angleških meja. Pri Wolfsburgu, ki je leta 2009 pod vodstvom Felixa Magatha osvojil naslov nemškega prvaka, bo nasledil Lorenza-Guntherja Kostnerja, ki je vse od odhoda Armina Veha opravljal vlogo zacasnega trenerja.

 NATISNI    
Džeko? Dajte nam Sissoka in Diega!
Udarila se bosta Bayern in Real
Arnautovic se seli v Nemcijo
Köln nima denarja zanj
Schuster bo prevzel Bešiktaš
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Pred skoraj petnajstimi leti je nogometna reprezentanca sedaj že pokojne Jugoslavije veljala za enega od velikih favoritov bližajocega se evropske...

Sanje so se uresnicile
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje