Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 30 maj 2020
Pred dvobojem s Paragvajem smo si vsi v angleški reprezentanci stisnili roke. Pri madridskem Realu pa se pred tekmami poljubimo. Ko je na prijateljskem dvoboju proti Jamajki Aaron Lennon cakal, da me zamenja, sem se že nagnil k njemu, da bi ga poljubil, potem pa sem pomislil in si rekel, David, raje ne.
David Beckham
1. februar 2010
 NATISNI
Braafheid poslan v Celtic
Damjan Tratnik
Nizozemec Edson Braafheid želi vec igrati. Nekaj ur pred zaprtjem prestopnega roka so ga pri Bayernu zato poslali na posojo v Celtic.

Bayern je izgubil še petega nogometaša v tem prestopnem roku. Odšel je namrec nizozemski branilec Edson Braafheid, ki v zadnjem casu ni igral. Louis Van Gaal je rojaka zato poslal na posojo, in sicer na Škotsko. 26-letni Braafheid bo vstopnico za Južnoafriško republiko lovil pri Celticu, pri katerem bo, takoj vsaj upa, igral vec kot pri Bayernu. Braafheid je, ko je v München prišel iz Twenteja, odigral nekaj tekem zapored, tedaj je Bayern igral slabo. Nato pa so se Bavarci le pobrali in mesta za Braafheida v zacetni enajsterici ni bilo vec.
 NATISNI    
Džeko? Dajte nam Sissoka in Diega!
Udarila se bosta Bayern in Real
Arnautovic se seli v Nemcijo
Köln nima denarja zanj
Schuster bo prevzel Bešiktaš
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Angleški klub St Albans City ne sodi med znanejše svetovne klube. Še vec, mnogi celo v Angliji še niso slišali zanj, kar ne cudi, saj je pac vecino s...
Ekskluzivno: Igor Budan
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje