Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje torek, 23 julij 2019
To so neumnosti. Nimamo niti dovolj denarja za place nogometašev, kako naj bi potem podkupovali še sodnike.
Matjaž Kek
5. januar 2010
 NATISNI
Molinaro okrepil Stuttgart
Anže Zajic (foto: Getty Images)
Italijanski bocni nogometaš Cristian Molinaro zapušca Italijo, potem ko so iz vodstva Juventusa sporocili, da so ga do konca sezone posodili Stuttgartu.

Ceprav ga je želel tudi Atletico iz Madrida, bo italijanski nogometaš Cristian Molinaro kariero nadaljeval v Nemciji, potem ko se je za sodelovanje dogovoril s tamkajšnjim prvoligašem Stuttgartom. Molinaro sicer uradno ostaja clan Juventusa, saj ga je Stara dama iz Torina v Bundesligo le posodila do konca sezone. Toda Stuttgart si je izboril tudi možnost, da ga naslednje poletje dokoncno odkupi od italijanskega velikana. "Veselim se igranja v Bundesligi. Moštvo je kakovostnejše, kot kaže trenutna uvrstitev na lestvici," pravi Molinaro, ki ga je Stuttgart pripeljal kot zamenjavo za Ludovica Magnina, novega clana Züricha, in Arturja Boke, ki ga caka nastop na afriškem pokalu narodov. 26-letnik je dres Juventusa nosil od leta 2007 dalje, v tem casu pa odigral 65 tekem. Pred tem je bil na placilnem seznamu Siene, kariero pa je zacel pri Salernitani. Zdaj bo poskušal izboljšati rezultate kluba, ki je na lestvici nemškega prvenstva šele na 15. mestu.

 NATISNI    
Džeko? Dajte nam Sissoka in Diega!
Udarila se bosta Bayern in Real
Arnautovic se seli v Nemcijo
Köln nima denarja zanj
Schuster bo prevzel Bešiktaš
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
V naši rubriki se znova vracamo v Argentino, ki je polna razno raznih nogometnih zanimivosti. Tako se je pred kratkim na sodišcu v Buenos Airesu znaš...
Wenger: francoski carovnik
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje