Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 19 maj 2019
Soigralci so se mi smejali, ker sem pretekel 50 metrov za brez veze.
Simone Barone
30. julij 2009
 NATISNI
Uradno: Hleb v Stuttgart
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)
Aleksander Hleb se vraca v svoji drugi dom. Belorus se je namrec za eno leto (posoja) vrnil v Stuttgart, kjer je v pretekosti že uspešno igral.

Beloruski reprezentancni vezist Aleksander Hleb se pricakovano vraca nazaj v Nemcijo, potem ko so pri Barceloni sporocili, da so sprejeli ponudbo tamkajšnjega prvoligaša Stuttgarta. Slednji 28-letnega nogometaša sicer ne bo dokoncno odkupil, pac pa se Hleb v Bundesligo seli zgolj kot posojen za dobro naslednjih dvanajst mesecev. Bivši clan Arsenala bi se moral kot del prestopa Zlatana Ibrahimovica v Barcelono preseliti k italijanskemu prvaku Interju, vendar je selitev na štadion Giuseppe Meazza zavrnil. Po svoje pricakovano, saj se je zanj resno ogrel Stuttgart, klub, pri katerem je preživel kar pet let, preden je nato leta 2005 odšel v Anglijo in podpisal za Arsenal. Lani se je nato za 18 milijonov evrov preselil v Španijo, toda pri Barceloni se ni naigral. Trener Josep Guardiola mu ni ponudil veliko priložnosti za igro in govorice o njegovem odhodu so se zacele pojavljati že sredi minule sezone.

 NATISNI    
Džeko? Dajte nam Sissoka in Diega!
Udarila se bosta Bayern in Real
Arnautovic se seli v Nemcijo
Köln nima denarja zanj
Schuster bo prevzel Bešiktaš
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Nico Patschinski se v zgodovino ne bo vpisal kot eden najboljših nemških nogometašev vseh casov. Dalec od tega, si ga bodo pa kljub temu mnogi za dol...
Sanje so se uresnicile
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje