Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 30 maj 2020
Samo cu ljencariti, da mi se mišici pretvore u špek!
Eduardo Da Silva
4. junij 2009
 NATISNI
Pranjic podpisal za Bayern
Miran Zore (foto: Danijel Matijaško)

Danijel Pranjic je nova okrepitev Bayerna iz Münchna. Hrvaški bocni nogometaš se bo na Allianz Areno preselil ob sklenitvi 7 milijonov evrov težkega posla.

Da je odšel iz Heerenveena, ni presenecenje. Je pa presenecenje to, da je izbral Bundesligo, kajti zanj se je resno zanimal angleški velikan Liverpool. Leta 1981 rojeni bocni nogometaš, eden boljših v Evropi na svojem položaju, je po dveh mesecih pogovorov in pogajanj ob pomoci agenta Sorena Lerbyjaa le sklenil posel in se bo na Allianz Areni tako pridružil svojemu reprezentancnemu soigralcu Ivici Olicu, ki prihaja iz Hamburga. Pranjic je bil želja novega trenerja Bayerna Louisa Van Gaala, ki podrobno spremlja nogometaše iz nizozemskega prvenstva. "Dal bom vse od sebe, da bom opravicil zaupanje trenerja Van Gaal.a Vesel sem, da bo igral za Bayern, še posebej pa, da bom igral z Ivico Olicem. Igral bom za velik klub," je pred uradno objavo o sklenitvi posla, težkega približno sedem milijonov evrov, povedal Pranjic, ki se je na tuje oziroma na Nizozemsko podal leta 2005. Pred tem je igral za Dinamo iz Zagreba.

 NATISNI    
Džeko? Dajte nam Sissoka in Diega!
Udarila se bosta Bayern in Real
Arnautovic se seli v Nemcijo
Köln nima denarja zanj
Schuster bo prevzel Bešiktaš
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Nekdanji anglešni nogometaš Alan Shearer je poznan predvsem kot odlicen strelec. Shearer je na klubski in reprezentancni sceni zabil kar 422 golov in...
Legendarni Alcídes Ghiggia
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje