Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sreda, 21 avgust 2019
Tam se je zgodilo kar se je, da sem dobil žogo v glavo, padel v nezavest in se mi je nogomet zameril. Ampak kasneje sem videl, da ni bil kriv tisti igralec, ampak jaz, ker sem stal na takem mestu. Tako, da zdaj hodim tudi na nogomet.
Ivo Daneu
16. avgust 2008
 NATISNI
Uradno: Petric pri Hamburgu
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)

Napadalec hrvaške reprezentance Mladen Petric bo v letošnji sezoni soigralec Ivice Olica pri Hamburgu. Nemški klub se je zagrel tudi za Nika Kranjcarja.

Trener Borussie iz Dortmunda Jurgen Klopp je pred pricetkom uvodne tekme Bundeslige med Bayerjem iz Leverkusna ter Dortmundom potrdil prestop hrvaškega napadalca Mladena Petrica, ki se za 4.5 milijona evrov seli v Hamburg, od koder prihaja Egipcan Mohamed Zidan. "Z Mladenom sem bil vec kot zadovoljen in imela sva zelo korekten odnos. Žal se je zanj zagrel Hamburg in kadar se klub takšnega slovesa 'zapne' ob dolocenega igralca, je le-tega skoraj nemogoce zadržati. Mislim, da smo vendarle iz te situacije izvlekli optimum. V Zidanu smo dobili dobrega napadalca, za namecek pa smo še malce napolnili klubsko blagajno," je povedal Klopp. Egipcan Mohamed Zidan je Kloppov stari znanec, saj sta pred leti sodelovala pri Mainzu, prav tam pa je Zidan preživljal svoje najlepše trenutke, saj je na 41 tekmah zabil kar 22 zadetkov. Hamburg bo imel v letošnji sezoni v konici napada kar dva odlicna hrvaška nogometaša, saj pri tem klubu uspešno nastopa tudi Ivica Olic, ki je bil s 14 zadetki najboljši strelec moštva v minuli sezoni. Petricu in Olicu naj bi se po pisanju nemških medijev v kratkem pridružil tudi Niko Kranjcar, za katerega naj bi vodstvo kluba Portsmouthu že ponudilo približno osem milijonov evrov odškodnine. Kranjcar bi predstavljal popolno zamenjavo za Nizozemca Rafaela Van der Vaarta, ki je odšel k Realu iz Madrida, za namecek pa še tekoce govori nemško, kar bi ob že tako pestri hrvaški koloniji na severu Nemcije še dodatno olajšalo njegovo prilagajanje novemu okolju.

 NATISNI    
Džeko? Dajte nam Sissoka in Diega!
Udarila se bosta Bayern in Real
Arnautovic se seli v Nemcijo
Köln nima denarja zanj
Schuster bo prevzel Bešiktaš
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Brazilski nogometaši so poznani po tem, da jih skoraj nihce ne pozna po njihovih pravih imenih. Morda veste, kdo je Jose Roberto Gama de Oliveira?...

Rdeci vrag že 20 let
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje