Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje torek, 23 julij 2019
Globina je tista, ki prinaša zadetke.
Zdenko Verdenik
15. avgust 2008
 NATISNI
Pizarro spet v Nemciji
Jure Bohoric (foto: Getty Images)

Bundesliga je postala mocnejša za Claudia Pizarra, ki se je eni sezoni v ligi Premiership že vrnil v Nemcijo, kjer bo kot posojen branil barve bremenskega Werderja.

Perujski nogometaš Claudio Pizarro se po letu igranja v Angliji že vraca nazaj v Nemcijo, kjer bo v novi sezoni nosil dres Werderja. 29-letnik je v lanskem poletnem prestopnem roku okrepil vrste Chelsea, vendar se pri Londoncanih ni izkazal, saj je na 31 tekmah zabil le 2 gola. O njegovem odhodu s štadiona Stamford Bridge so mediji govorili že kar nekaj casa, v zadnjih dneh pa so ga povezovali predvsem s Stoke Cityjem, novim clanom lige Premiership. Toda Pizarro se je odlocil za vrnitev h klubu, pri katerem je že igral - clan Werderja je bil med letoma 1999 in 2001, v tem casu pa je na 70 tekmah zabil 36 golov. Potem je bil pet let clan Bayerna (249 tekem, 99 golov), sedaj pa bo v Bremnu nastopal kot posojen nogometaš Chelsea. Werder ima sicer tudi možnost, da ga naslednje poletje dokoncno odkupi. "Pri Chelsea še niso bili pripravljeni, da bi ga prodali. O tem niso želeli niti slišati," je pojasnil športni direktor nemškega prvoligaša Klaus Allofs.


Claudio Pizarro bo dres Chelsea zamenjal za dres Werderja.

 NATISNI    
Džeko? Dajte nam Sissoka in Diega!
Udarila se bosta Bayern in Real
Arnautovic se seli v Nemcijo
Köln nima denarja zanj
Schuster bo prevzel Bešiktaš
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Paul Gascoigne je danes poznan kot eden tistih nogometašev, ki bi lahko dosegli veliko vec, ce jih v svoj objem ne bi zvabil svet alkohola in drog...

Sanje so se uresnicile
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje