Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 30 maj 2020
Z gospodom Zidarjem sem že sklenil dogovor, segla sva si v roke, kar lahko potrdi tudi moj tedanji advokat Igor Križanec. Z Zidarjem sva se dogovorila glede vseh podrobnosti, naslednji dan pa bi morali le še podpisati pogodbo. A me naslednji dan do Zidarja niso vec spustili. Z izgovorom, da je najbolj placan igralec Olimpine Robi Englaro in da jaz ne morem dobiti vec od njega.
Gregor Židan
15. avgust 2008
 NATISNI
Pizarro spet v Nemciji
Jure Bohoric (foto: Getty Images)

Bundesliga je postala mocnejša za Claudia Pizarra, ki se je eni sezoni v ligi Premiership že vrnil v Nemcijo, kjer bo kot posojen branil barve bremenskega Werderja.

Perujski nogometaš Claudio Pizarro se po letu igranja v Angliji že vraca nazaj v Nemcijo, kjer bo v novi sezoni nosil dres Werderja. 29-letnik je v lanskem poletnem prestopnem roku okrepil vrste Chelsea, vendar se pri Londoncanih ni izkazal, saj je na 31 tekmah zabil le 2 gola. O njegovem odhodu s štadiona Stamford Bridge so mediji govorili že kar nekaj casa, v zadnjih dneh pa so ga povezovali predvsem s Stoke Cityjem, novim clanom lige Premiership. Toda Pizarro se je odlocil za vrnitev h klubu, pri katerem je že igral - clan Werderja je bil med letoma 1999 in 2001, v tem casu pa je na 70 tekmah zabil 36 golov. Potem je bil pet let clan Bayerna (249 tekem, 99 golov), sedaj pa bo v Bremnu nastopal kot posojen nogometaš Chelsea. Werder ima sicer tudi možnost, da ga naslednje poletje dokoncno odkupi. "Pri Chelsea še niso bili pripravljeni, da bi ga prodali. O tem niso želeli niti slišati," je pojasnil športni direktor nemškega prvoligaša Klaus Allofs.


Claudio Pizarro bo dres Chelsea zamenjal za dres Werderja.

 NATISNI    
Džeko? Dajte nam Sissoka in Diega!
Udarila se bosta Bayern in Real
Arnautovic se seli v Nemcijo
Köln nima denarja zanj
Schuster bo prevzel Bešiktaš
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Mehicani so znani po svojem burnem proslavljanju zmag, kljub temu pa je upravnik nekega mehiškega zapora po zmagi Mehike proti Belgiji ob divjem v...

Ekskluzivno: Ivan Klasnic
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje