Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 30 maj 2020
V Anglijo se nisem prišel uciti jezika, pac pa sem prišel osvajati naslove.
Rafael Benitez
4. junij 2008
 NATISNI
Butt pricakovano k Bayernu
Jure Bohoric

Vodstvo nemškega velikana Bayerna je potrdilo, da so sklenili dvoletni dogovor z vratarjem Hans-Jörgom Buttom, ki je bil doslej clan lizbonske Benfice.

Potem ko je predcasno prekinil pogodbo z Benfico, se je Hans-Jörg Butt danes tudi uradno preselil k nemškemu velikanu Bayernu. Že 34-letni vratar, ki je mojster izvajanja enajstmetrovk in je tako v Bundesligi zabil kar 26 golov, je podpisal pogodbo do leta 2010, na Bavarsko pa prihaja kot rezevni vraar za mlajšega Michaela Rensinga. Slednji bo v golu Bayerna zamenjal legendarnega Oliverja Kahna, ki je sklenil kariero. "Zelo smo zadovoljni s prestopom, saj je Butt s svojimi mednarodnimi izkušnjami idealna okrepitev v skladu z našimi pricakovanji. Od njega pricakujemo, da bo pomagal Rensingu pri razvoju, tudi on pa se veseli te naloge pri Bayernu," pravi predsednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge. Butt je v svoji karieri igral tudi za Bayer iz Leverkusna in Hamburg, poleg tega pa je zbral tudi tri nastope v dresu z državnim grbom. Butt je že druga okrepitev Bayerna, za katero slednjemu ne bo potrebno odšteti niti centa - na tako imenovani "free transfer" se na Allianz Areno seli tudi vezist Tim Borowski iz bremenskega Werderja.

 NATISNI    
Džeko? Dajte nam Sissoka in Diega!
Udarila se bosta Bayern in Real
Arnautovic se seli v Nemcijo
Köln nima denarja zanj
Schuster bo prevzel Bešiktaš
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Leta 1966 so v svetu nogometa še veljala nenavadna pravila. Tako je moral takrat angleški prvoligaš Everton iz Liverpoola placati denarno kazen v ...

Ekskluzivno: Savo Miloševic
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje