Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 19 maj 2019
V Dinamo bi se vrnil le v primeru, da bi ga zapustila Barišic in Mamic. Baric? Ne. Baric naj ostane. On mi bo prižigal cigarete.
Miroslav Blaževic
31. januar 2008
 NATISNI
Mesut Ozil se seli v Werder
Damjan Tratnik
Nemški prvoligaš Werder se je okrepil z 19-letnim krilnim nogometašem Schalkeja Mezuto Ozilom, ki je z Bremencani podpisal tri in pol letno pogodbo.

19-letni Nemec turških korenin Mesut Ozil zapušca vrste Schalkeja, svojo kariero pa bo nadaljeval pri neposrednemu tekmecu v borbi za naslov Werderju, ki je zanj placal kar pet milijonov evrov odškodnine. Ozil velja za enega najbolj nadarjenih mladih nogometašev v Nemciji, z odlicnimi predstavami v majici mlade reprezentance pa je celo potrkal na vrata clanske ekipe. Pri Schalkeju se je sprl z upravo, potem ko se obe strani nista uspeli dogovoriti glede višine nove pogodbe, po dolgotrajnih pogajanjih pa ga je Schalke naposled prodal Werderju, s katerim je Ozil podpisal tri in pol letno pogodbo. Ozil je prva vecja okrepitev Werderja v zimskem prestopnem roku, v moštvu pa bo zasedel mesto, ki je prej pripadalo najdražjemu nogometašu v zgodovini kluba Carlosu Albertu.
 NATISNI    
Džeko? Dajte nam Sissoka in Diega!
Udarila se bosta Bayern in Real
Arnautovic se seli v Nemcijo
Köln nima denarja zanj
Schuster bo prevzel Bešiktaš
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Prvi finale nogometnega prvenstva Južne Amerike med Argentinci in Urugvajci so morali leta 1916 nepricakovano odigrati dan kasneje od predvidene...
Eric The King
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje