Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 30 maj 2020
Ne bom organiziral poslovilne tekme. Tiho sem prišel in tiho želim tudi oditi.
Dado Pršo
17. januar 2008
 NATISNI
Sanchez novi clan Schalkeja
Miran Zore

Nemški prvoligaš Schalke je odštel milijon evrov in v svoje vrste pripeljal urugvajskega napadalca Vicenteja Sancheza, zdaj že nekdanjega nogometaša Toluce.

Nemški prvoligaš Schalke je okrepil svoj napad. Za doseganje zadetkov pri tem nemškem ligašu bo odslej zadolžen tudi urugvajski reprezentancni napadalec Vicente Sanchez. 28-letni Urugvajec je doslej nosil dres Toluce, z Nemci pa je podpisal pogodbo do junija leta 2011. "Moji urugvajski prijatelji in soigralci so mi o Schalkeju povedali veliko pozitivnega. Schalke je eden izmed najvecjih klubov v Evropi, upam, da bom lahko pripomogel k uspehom," je dejal Sanchez, že tretja okrepitev Schalkeja v tem mesecu, pred njim sta klub namrec že okrepila Albert Streit, slednji je prišel iz Eintrachta iz Frankfurta ter Ze Roberto, ki se je v Nemcijo preselil iz brazilskega Botafoga. "Vicente Sanchez je bil naša želja. Je hiter, prodoren in zna zadeti," je novo pridobitev na kratko opisal menedžer Andreas Müller, trener Mirko Slomka pa je dejal: "Poživil bo našo igro, polet tega pa bo tudi nevaren za nasprotnikov gol."  Sanchez je Schalke stal približno milijon evrov, navijacem pa bo predvidoma predstavljen 25. januarja, ko bo na Veltins-Areni gostoval švicarski Basel.

 NATISNI    
Džeko? Dajte nam Sissoka in Diega!
Udarila se bosta Bayern in Real
Arnautovic se seli v Nemcijo
Köln nima denarja zanj
Schuster bo prevzel Bešiktaš
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Zgodovina evropskih nogometnih prvenstev sega v leto 1960, ko je prvi turnir najboljših evropskih nogometnih reprezentanc organizirala Francija. O...

Rdeci vrag že 20 let
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje