Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 19 maj 2019
Ko bodo videli mojo osebno izkaznico, se bodo morebitni delodajalci takoj obrnili.
Borut Mavric
15. januar 2008
 NATISNI
Caio nova okrepitev Eintrachta
Damjan Tratnik

Nadarjeni brazilski organizator igre Caio je naslednji iz dežele sambe, ki se je odpravil v Evropo. 21-letnik bo do leta 2012 nosil dres Eintrachta iz Frankfurta.

Odškodnina v višini štirih milijonov evrov je bila dovolj, da je nemški klub Eintracht iz Frankfurta v svoje vrste zvabil brazilskega nogometaša Caia. Slednji je nazadnje igral za Palmeiras, s svojimi novimi delodajalci pa je podpisal pogodbo do leta 2012. "Caio je podoben nogometaš kot Martin Fenin, ki nas je okrepil pred dnevi. Gre za mladega nogometaša, ki nam bo v naslednjih sezonah prinesel še veliko veselja," pravi Heribert Bruchhagen, predsednik Eintrachta. 21-letni nogometaš s polnim imenom Caio Cesar Alves dos Santos se najbolje znajde v vlogi napadalnega vezista. Caio je kariero zacel pri klubu Gremio Barueri (to ni veliko bolj znani istoimenski klub Gremio), od koder se je tudi odpravil tudi v Evropo, toda v zadnjih sezonah je bil veckrat posojen - najprej Guaraniju, nato Internacionalu, za konec pa še Palmeirasu, za katerega je v zadnji sezoni zabil enajst ligaških golov.

 NATISNI    
Džeko? Dajte nam Sissoka in Diega!
Udarila se bosta Bayern in Real
Arnautovic se seli v Nemcijo
Köln nima denarja zanj
Schuster bo prevzel Bešiktaš
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Afera Calciopoli ni edina zloglasna afera, ki zadeva namešcanje rezultatov in izbiro sodnikov na Apeninskem polotoku. Prvi tovrstni škandal sega v le...
Z nogometom je kot z novinarji
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje