Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje torek, 23 julij 2019
Z gospodom Zidarjem sem že sklenil dogovor, segla sva si v roke, kar lahko potrdi tudi moj tedanji advokat Igor Križanec. Z Zidarjem sva se dogovorila glede vseh podrobnosti, naslednji dan pa bi morali le še podpisati pogodbo. A me naslednji dan do Zidarja niso vec spustili. Z izgovorom, da je najbolj placan igralec Olimpine Robi Englaro in da jaz ne morem dobiti vec od njega.
Gregor Židan
15. januar 2008
 NATISNI
Caio nova okrepitev Eintrachta
Damjan Tratnik

Nadarjeni brazilski organizator igre Caio je naslednji iz dežele sambe, ki se je odpravil v Evropo. 21-letnik bo do leta 2012 nosil dres Eintrachta iz Frankfurta.

Odškodnina v višini štirih milijonov evrov je bila dovolj, da je nemški klub Eintracht iz Frankfurta v svoje vrste zvabil brazilskega nogometaša Caia. Slednji je nazadnje igral za Palmeiras, s svojimi novimi delodajalci pa je podpisal pogodbo do leta 2012. "Caio je podoben nogometaš kot Martin Fenin, ki nas je okrepil pred dnevi. Gre za mladega nogometaša, ki nam bo v naslednjih sezonah prinesel še veliko veselja," pravi Heribert Bruchhagen, predsednik Eintrachta. 21-letni nogometaš s polnim imenom Caio Cesar Alves dos Santos se najbolje znajde v vlogi napadalnega vezista. Caio je kariero zacel pri klubu Gremio Barueri (to ni veliko bolj znani istoimenski klub Gremio), od koder se je tudi odpravil tudi v Evropo, toda v zadnjih sezonah je bil veckrat posojen - najprej Guaraniju, nato Internacionalu, za konec pa še Palmeirasu, za katerega je v zadnji sezoni zabil enajst ligaških golov.

 NATISNI    
Džeko? Dajte nam Sissoka in Diega!
Udarila se bosta Bayern in Real
Arnautovic se seli v Nemcijo
Köln nima denarja zanj
Schuster bo prevzel Bešiktaš
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Veliko svetovno znanih zvezdnikov se zanima za nogomet. Nekateri obiskujejo tekme, spet drugi imajo oziroma so imeli v lasti celo svoje klube - ko...

Wenger: francoski carovnik
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje