Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 29 maj 2022
Ves svet je neumen, mi pa pametni. Posebni. Imamo Karnicarja, Strela, Humarja. Super, ce nas to zadovoljuje. Nogometaši, bedaki, pa tecejo za eno žogo.
Srecko Katanec
9. junij 2010
 NATISNI
Dalglish bi treniral Liverpool
Anže Zajic (foto: Getty Images)
Veliki Kenny Dalglish velja za eno najvecjih legend Liverpoola. Z njim na klopi je klub zadnjic postal državni prvak, zdaj pa 59-letnik spet razmišlja o vrnitvi.

Legendarni Kenny Dalglish je presenetil številne, potem ko je razkril, da bi rad znova postal trener svojega ljubljenega Liverpoola. Nekdanji reprezentant Škotske je kot nogometaš za Liverpool igral kar dvanajst let in v tem casu na 355 tekmah zabil 118 golov, pol ducata let pa ga je vodil tudi kot trener. Od štadiona Anfield se je poslovil leta 1991, lani pa se je nato vrnil in postal vodja mladinskega pogona. Zdaj mu je vodstvo kluba zaupalo nalogo iskanja novega trenerja, toda morda bo izbral kar sebe. Lokalni mediji porocajo, da je Dalglish preprican v svoje sposobnosti in verjame, da lahko rdece spravi na pot stare slave, s katere so v tej sezoni dodobra skrenili. In dejansko prejšnji uspehi govorijo njemu v prid. Dalglish je kot trener Liverpool popeljal do treh naslovov angleškega prvaka, tudi zadnjega, ki ga je v svoji zgodovini osvojil leta 1892 ustanovljeni klub. 59-letnik je hkrati preprican, da bi lahko Stevna Gerrarda in Fernanda Torresa preprical, naj ostaneta pri Liverpoolu, ceprav naj bi se oba spogledovala z odhodom drugam, saj se ne veselita kaj prida sezone, v kateri rdeci ne bodo igrali v Ligi prvakov. Poleg Dalglisha, ki je kot trener nazadnje vodil Celtic (leta 2000), naj bi se sicer s prostim delovnim mestom, ki ga je doslej opravljal Rafael Benitez, spogledoval tudi Roy Hodgson iz Fulhama.

 NATISNI    
Arsenal hoce Schwarzerja
Vieira ostaja pri Cityju
Odhaja tudi Belletti
Za Ballacka Arabci in... Mourinho!
Milner zopet izpustil trening
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Ko so grški novinarji nekoc mehiškega reprezentanta Neryja Castilla povprašali, kdo je bil najboljši trener v njegovi karieri, jim je presenetljivo o...
Anglež je v Angliji manjšina
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje