Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje ponedeljek, 24 januar 2022
Pogledal sem k tlom: noga je ležala v eno smer, gleženj pa je bil usmerjen proti Hongkongu. Takrat sem vedel, da je poškodba resna.
Alan Smith
8. junij 2010
 NATISNI
City išce klub zanj
Miran Zore (foto: Getty Images)
Robinho je za zdaj še vedno clan Manchester Cityja, ceprav kot posojen igra za Santos. Ga bodo Angleži zamenjali za Zlatana Ibrahimovica?

Evandro De Souza, agent brazilskega nogometaša Robinha, je razkril, da vodstvo Manchester Cityja išce klub, kateremu bi prodal svojega dragega zvezdnika. Robinho je na Otok prišel kot velika okrepitev iz madridskega Reala, toda navijaci Cityja veliko z njegove strani niso videli. Tudi zaradi tega in predvsem, ker se nikakor ni uspel prilagoditi na življenje v Angliji, se je pred meseci vrnil v Brazilijo, kjer kot posojen igra za Santos. A morda bo že pred koncem poletja spet zamenjal delodajalca. "Vemo, da City išce klub, ki bi želel odkupiti Robinha. Toda dejstvo je, da se nogometaš z vodstvom zelo dobro razume, ceprav ne bežimo od dejstva, da ima dolocene težave s trenerjem Robertom Mancinijem," pravi agent De Souza, ki je hkrati odgovoril še na govorice, ceš da želi City vodstvo Barcelone prepricati v zamenjavo Robinha za Zlatana Ibrahimovica: "Vsak nogometaš na tem svetu bi želel igrati za klub, kakršen je Barcelona. In Robinho ni izjema."

 NATISNI    
Arsenal hoce Schwarzerja
Vieira ostaja pri Cityju
Odhaja tudi Belletti
Za Ballacka Arabci in... Mourinho!
Milner zopet izpustil trening
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Danes je povsem normalno, da se pokalne tekme v primeru remijev po 90 minutah nadaljujejo s podaljškom, vcasih pa temu seveda ni bilo tako. Nekoc ...

Rdeci vrag že 20 let
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje