Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 14 december 2019
Smešno je, kaj vse mi lahko pove nek Blaževic, ki z Muro ni mogel zmagati niti ene tekme. Prišel je v velikem medijskem pompu, odšel pa zelo tiho. Izgleda, da ljudje po sedemdesetem letu starosti res postanejo bolj otrocji.
Srecko Katanec
7. junij 2010
 NATISNI
Klic je prišel prepozno
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)
Ce bi se selektor Fabio Capello nekoliko prej spomnil nanj in ga povabil nazaj v reprezentanco, bi Paul Scholes verjetno zaigral na SP 2010 v Južni Afriki.

Angleški veteran Paul Scholes je razkril, da bi se verjetno vrnil v reprezentanco svoje države in nastopil na svetovnem prvenstvu, ce bi se selektor Fabio Capello nanj spomnil nekoliko prej. Vezist Manchester Uniteda je prejel ponudbo za vrnitev v svet reprezentancnega nogometa, potem ko je v tej sezoni znova prikazal izjemno formo, toda kljub vsemu ga v Južni Afriki ne bomo videli. "Nisem dobil dovolj casa, da bi lahko temeljito premislil o še kako pomembni odlocitvi, zato sem sprejel, da se ne bom vrnil," pravi nogometaš, ki se je od Anglije poslovil po koncu Eura 2004, in nadaljuje: "Ce bi ponudba prišla prej, bi jo verjetno sprejel. Ni bila težava v tem, da sem že imel nacrtovan dopust, pac pa me je motilo, ker sem klic prejel pravzaprav tik pred turnirjem. Prav tako nisem želel odvzeti mesta nikomur, ki je pomagal Angliji na SP. Nekateri so dve leti popotovali po Evropi in poskrbeli, da se je reprezentanca prebila v Južno Afriko, mene pa ni bilo niti blizu. Zaradi vsega tega se mi ideja preprosto ni zdela najboljša."

 NATISNI    
Arsenal hoce Schwarzerja
Vieira ostaja pri Cityju
Odhaja tudi Belletti
Za Ballacka Arabci in... Mourinho!
Milner zopet izpustil trening
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Reprezentanca Zaira (današnji DR Kongo) se je leta 1974 premierno uvrstila na svetovno prvenstvo v Nemciji. Igralci te reprezentance so poskrbeli za ...
Intervju: Bojan Prašnikar
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje