Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje torek, 7 julij 2020
Ko je Gascoigne preigraval, je to zgledalo tako kot da bi šel po rokah cez minsko polja. Nekaj podobnega kot prerivanje po supermarketu.
Bobby Robson
7. junij 2010
 NATISNI
Robinho za Ibrahimovica?
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)
Pri Manchester Cityju so za Zlatana Ibrahimovica pripravljeni placati veliko denarja, hkrati pa Barceloni ponuditi še Brazilca Robinha.

Brazilski reprezentant Robinho si želi ostati pri Santosu, kjer igra kot posojen nogometaš Manchester Cityja. Angleži, ki so zanj placali astronomskih 32,5 milijona angleških funtov, njegovo zvestobo pa nagradili z zajetno tedensko placo - 160.000 angleških funtov, pa imajo v glavi drugacen scenarij. Ce se Robinho že ne znajde pri Cityju, potem bi ga bilo bolje prodati oz ga uporabiti pri pogajanjih za prestop katerega od zvezdnikov. Trenutno je najbolj aktualen švedski reprezentancni napadalec Zlatan Ibrahimovic, cigar prihodnost pri Barceloni je negotova. Trener Cityja Roberto Mancini je velik oboževalec Šveda, zato ga želi že letos poleti pripeljati na stadion Eastlands. Da bi lažje preprical Barcelono, je Mancini Kataloncem pripravljen prepustiti brazilskega virtuoza Robinha, ce to ne bo dovolj, pa navreci še nekaj denarja, poroca Sport. Robinho je bil sicer že pred casom omenjen v povezavi s prestopom v Barcelono, vendar tedaj do prestopa ni prišlo. Bo tokrat drugace?


Bo Robinho po Realu zaigral še za Barcelono?
 NATISNI    
Arsenal hoce Schwarzerja
Vieira ostaja pri Cityju
Odhaja tudi Belletti
Za Ballacka Arabci in... Mourinho!
Milner zopet izpustil trening
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

David Icke je bil nekoc poznan kot nadarjen nogometni vratar. V casu kariere si je kruh služil z branjenjem pri Coventryju in Herefordu, toda nato...

Eric The King
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje