Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje torek, 20 avgust 2019
Jeremiesa sem pljunil, ker zgleda kot nacist. Manjka mu samo še znak SS-a. Kot otrok sem gledal partizanske filme in teh custev preprosto ne moreš brzdati.
Siniša Mihajlovic
7. junij 2010
 NATISNI
Robinho za Ibrahimovica?
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)
Pri Manchester Cityju so za Zlatana Ibrahimovica pripravljeni placati veliko denarja, hkrati pa Barceloni ponuditi še Brazilca Robinha.

Brazilski reprezentant Robinho si želi ostati pri Santosu, kjer igra kot posojen nogometaš Manchester Cityja. Angleži, ki so zanj placali astronomskih 32,5 milijona angleških funtov, njegovo zvestobo pa nagradili z zajetno tedensko placo - 160.000 angleških funtov, pa imajo v glavi drugacen scenarij. Ce se Robinho že ne znajde pri Cityju, potem bi ga bilo bolje prodati oz ga uporabiti pri pogajanjih za prestop katerega od zvezdnikov. Trenutno je najbolj aktualen švedski reprezentancni napadalec Zlatan Ibrahimovic, cigar prihodnost pri Barceloni je negotova. Trener Cityja Roberto Mancini je velik oboževalec Šveda, zato ga želi že letos poleti pripeljati na stadion Eastlands. Da bi lažje preprical Barcelono, je Mancini Kataloncem pripravljen prepustiti brazilskega virtuoza Robinha, ce to ne bo dovolj, pa navreci še nekaj denarja, poroca Sport. Robinho je bil sicer že pred casom omenjen v povezavi s prestopom v Barcelono, vendar tedaj do prestopa ni prišlo. Bo tokrat drugace?


Bo Robinho po Realu zaigral še za Barcelono?
 NATISNI    
Arsenal hoce Schwarzerja
Vieira ostaja pri Cityju
Odhaja tudi Belletti
Za Ballacka Arabci in... Mourinho!
Milner zopet izpustil trening
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Ce mislite, da je delo nogometnega sodnika enostavno, se še kako motite. V preteklosti smo že porocali, kako so morali bežati pred pobesnelimi navija...
Slovo Igorja Tudorja
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje