Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje torek, 20 avgust 2019
Ali bo to gol? Ni gola! A je gol, je! Sedaj posnetek, leti, leti, leti, lepi gol!
Anton Borkovic
7. junij 2010
 NATISNI
Eriksson sanja Liverpool
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)
Sven-Goran Eriksson je v svoji karieri treniral mnogo uglednih klubov, vendar zdaj trdi, da si najbolj želi trenirati angleškega giganta Liverpool.

Selektor Slonokošcene obale Sven-Goran Eriksson je ocitno že našel izziv, kateremu je pripravljen slediti v prihodnjih sezonah. Nekdanji trener Benfice, Rome, Sampdorie, Fiorentine, Lazia in Manchester Cityja je namrec razkril, da si bolj kot vse na svetu želi prevzeti vodenje Liverpoola. "Že celo življenje navijam za Liverpool. Tedaj, ko sem bil selektor Anglije, o tem nisem govoril, ker sem bil preprican, da to ne bi bilo prav," pravi Eriksson, cigar ime se v zadnjem casu pogosto omenja med kandidati za novega trenerja Liverpoola. "Šokiran sem bil, ko sem izvedel, da so odslovili Rafaela Beniteza. Ce bi želel postati trener Liverpoola? Vsak trener sanja o Liverpoolu. Moj oce je bil Liverpoolov navijac, vsako soboto smo gledali tekme angleške lige po televiziji. Liverpool je bil že od nekdaj moj klub in to se ni spremenilo," je dodal Eriksson in zakljucil: "Ko sem zacenjal svojo trenersko kariero, se spominjam, da so me povabili v garderobo Liverpoola. Spominjam se svojega prvega sprehoda skozi Anfield. Tega ne bom nikdar pozabil. Liverpool ima od nekdaj posebno mesto v mojem srcu."

 NATISNI    
Arsenal hoce Schwarzerja
Vieira ostaja pri Cityju
Odhaja tudi Belletti
Za Ballacka Arabci in... Mourinho!
Milner zopet izpustil trening
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Nogomet nemalokrat poskrbi za nenavadne in nepredvidljive situacije, ko ljudje v trenutku evforije malce pozabijo na svoje opravke. Zadeva je še pose...
Gretna - prehitro koncane sanje
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje