Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje torek, 18 januar 2022
V mladosti sem imel prijatelja, ki je 'ulovil' crnolasko, blondinko, brunetko in rdecelasko, nato pa postal peder.
Alfred Jermaniš
5. junij 2010
 NATISNI
Hitzlsperger okrepil West Ham United
Anže Zajic (foto: Getty Images)

Novi trener West Ham Uniteda Avram Grant je že zacel graditi ekipo za naslednjo sezono. Kot prvi se je na Upton Park preselil Nemec Thomas Hitzlsperger.

Nemški nogometaš Thomas Hitzlsperger, ki je zaradi vse prej kot navdušujocega drugega dela pravkar koncane klubske sezone ostal brez nastopa na svetovnem prvenstvu, se bo v prihodnje za žogo podil v Angliji. 28-letni vezist je namrec postal novi nogometaš West Ham Uniteda, kar pomeni, da se vraca v državo, v kateri je že preživel doloceno obdobje svojega življenja. Hitzlsperger je bil namrec kar štiri leta clan Aston Ville, preden je leta 2005 podpisal za Stuttgart. Zdaj se je z West Ham Unitedom dogovoril za triletno sodelovanje, na Otok pa se seli iz Italije, kjer je bil nekaj neposrecenih mesecev clan rimskega Lazia. "Thomas je vrhunski nogometaš, ki ga bodo imeli navijaci zagotovo radi, v to sem preprican," je prestop na kratko pokomentiral predsednik West Ham Uniteda David Sullivan. Hitzlsperger, ki je postal prvi nakup novega trenerja Avrama Granta (Izraelec je zamenjal Gianfranca Zolo), se je od Apeninskega polotoka poslovil po vsega petih nastopih za Lazio.


Thomas Hitzlsperger (levo), nekdanji nogometaš Stuttgarta, bo kariero nadaljeval pri West Ham Unitedu.

 NATISNI    
Arsenal hoce Schwarzerja
Vieira ostaja pri Cityju
Odhaja tudi Belletti
Za Ballacka Arabci in... Mourinho!
Milner zopet izpustil trening
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Štadioni so se v zgodovini že nekajkrat sprevrgli v prava morišca, na katerih je izgubilo življenje že na tisoce navijacev. V Kolumbiji je leta 1982 ...
Ekskluzivno: Meho Kodro
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje