Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 27 januar 2022
Napadalec je zadolžen za doseganje zadetkov. Ce ga ne zabije, je po tekmi še dva dneva razocaran. Ce Materazzi kot štoper ne polomi enega na tekmo, je še tri dni razocaran.
Sebastjan Cimerotic
5. junij 2010
 NATISNI
Uradno: Boateng podpisal za City
Anže Zajic (foto: Getty Images )

Zacelo se je! Manchester City je odštel prve milijone v letošnjem poletnem prestopnem roku, in sicer za Nemca Jeromeja Boatenga, ki je doslej igral za Hamburg.

Nacrtovan prestop se je uresnicil - Jerome Boateng, reprezentant Nemcije in eden najbolj nadarjenih branilcev v Evropi, bo kariero nadaljeval v Angliji, potem ko je sklenil kar petletni dogovor z bogatim Manchester Cityjem. Koliko je slednji odštel za dosedanjega nogometaša Hamburga, uradno ni znano, naj bi pa Nemci zaslužili okoli 12 milijonov evrov. Angleški prvoligaš, ki je letos za las ostal brez nastopa v Ligi prvakov, je tako že zacel zapravljati denar za naslednjo sezono, Boateng pa naj bi bil zgolj eden od številnih dragih nakupov v tokratnem poletju. "Za naš klub je to izredno dober nakup, zato sem seveda presrecen, ker se nam je Jerome prikljucil. Je mlad nogometaš, ki pa že nekaj casa igra na zelo visoki ravni. In mislim, da lahko pri Cityju še napreduje. Prav tako je dobro, da je bil posel sklenjen še pred zacetkom svetovnega prvenstva, saj se bo lahko tako zdaj povsem posvetil igranju za Nemcijo. Zares me bo zanikalo, kako mu bo šlo na turnirju, nakar ga bomo pozdravili pri nas pred zacetkom priprav na novo sezono," je nadarjenega nogometaša v svoji jati pozdravil trener Cityja Roberto Mancini.

 NATISNI    
Arsenal hoce Schwarzerja
Vieira ostaja pri Cityju
Odhaja tudi Belletti
Za Ballacka Arabci in... Mourinho!
Milner zopet izpustil trening
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Irci in Angleži so ostri tekmeci vsakic, ko si nasproti stojita izbrani vrsti v katerem koli ekipnem športu. Ne enim ne drugim še na kraj pameti ne p...
Ekskluzivno: Ivan Klasnic
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje