Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje torek, 7 julij 2020
Ide Drulic, Drulic, Drulic, Drulic, Drulic, a ne, ipak je to bio Pjanovic.
Milojko Pantic
5. junij 2010
 NATISNI
Essien še naprej za Chelsea
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)

Odlicni ganski defenzivni vezist Michael Essien se pri Chelseaju pocuti tako dobro, da je še podaljšal svojo pogodbo. V Londonu bo ostal vse do leta 2015.

Trenutno poškodovani Michael Essien, ki je eden tistih, brez katerih bo minilo letošnje svetovno prvenstvo v Južni Afriki, bo ostal zvest svojemu dosedanjemu klubu, potem ko je podpisal novo pogodbo z angleškim prvakom Chelseajem. 27-letni vezist, ki ima za seboj katastrofalno sezono, v kateri je zbral le pešcico nastopov, za modre pa je nazadnje igral lanskega decembra, se je z Londoncani dogovoril za podaljšanje sodelovanja vse do leta 2015. "Zelo sem zadovoljen, ker se je Michael odlocil, da bo pri nas preživel še nekaj svojega casa. To pomeni, da bo dolgo v prihodnost ostal sila pomemben nogometaš za Chelsea," je novica razveselila trenerja Carla Ancelottija. Essien, reprezentant Gane, se je sicer na štadion Stamford Bridge preselil leta 2005 iz francoskega prvoligaša Lyona, doslej pa je za svoj trenutni klub odigral 185 tekem in zabil 22 golov. Prejšnja pogodba bi mu potekla leta 2013.

 NATISNI    
Arsenal hoce Schwarzerja
Vieira ostaja pri Cityju
Odhaja tudi Belletti
Za Ballacka Arabci in... Mourinho!
Milner zopet izpustil trening
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Franco Foda se v zgodovino nemškega nogometa ni vpisal kot eden najboljših igralcev vseh casov, ima pa vsekakor za seboj kariero, ki ni kar tako. ...

Velike sanje malega kluba
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje