Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje torek, 20 avgust 2019
Potrebno se je navaditi na to, kar pa ni lahko. Ampak bolje, da imajo Slavena Bilica ljudje za jebaca, kot pa za pedra. Meni so govorili marsikaj, a sem se navadil.
Miroslav Blaževic
4. junij 2010
 NATISNI
Tottenham snubi Forlana
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)
Trener Tottenhama Harry Redknapp si z zanimanjem ogleduje Diega Forlana, ki trenutno igra za Atletico iz Madrida. Angleži ponujajo 20 milijonov funtov.

Harry Redknapp v letošnji sezoni ni bil najbolj zadovoljen s svojimi napadalci. Prav zato naj bi bil Redknapp poleti odlocen kupiti novega napadalca. Angleški mediji so prepricani, da je prvo ime na njegovem radarju urugvajski reprezentant Diego Forlan, clan španskega Atletica iz Madrida. Klub iz Madrida, ki bo Forlana le stežka zadržal v svojih vrstah, naj bi za Urugvajca zahteval 30 milijonov evrov, Angleži pa menda ponujajo 20 milijonov funtov. Poleg Tottenhama naj bi se za Forlana resno zanimal tudi aktualni francoski prvak Marseille.

 NATISNI    
Arsenal hoce Schwarzerja
Vieira ostaja pri Cityju
Odhaja tudi Belletti
Za Ballacka Arabci in... Mourinho!
Milner zopet izpustil trening
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Navijaci, ki na nogometne zelenice izstrelijo kakšno raketo oziroma podobno pirotehnicno sredstvo, v najvecji meri koncajo v "krempljih" varnostni...

Ekskluzivno: Stevan Jovetic
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje