Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje torek, 7 julij 2020
Ampak jebiga, to nikogar ne zanima, še najmanj pa medijev. To je ravno tako kot v formuli 1, ko ima eden ferrarija pa se pripravlja sedem dni na dirko, ti imaš pa sauberja pa se pripravljaš en dan. Nisi v enakopravnem položaju.
Srecko Katanec
3. junij 2010
 NATISNI
Benitez zapustil Liverpool
Uredništvo (foto: Getty Images)
Po šestih letih se je Rafael Benitez danes poslovil od klopi Liverpoola. "You'll never walk alone," je navijacem Liverpoola sporocil Španec.

Konec je. Rafael Benitez ni vec trener angleškega giganta Liverpoola! Novica je uradno potrjena s strani Liverpoola in Beniteza samega. Sloviti angleški klub in priznani španski trener sta se razšla danes, potem ko sta se uspela dogovoriti za prekinitev dolgorocne pogodbe, ki je Beniteza vezala na Liverpool do leta 2014. Klavrna sezona 2009/2010, ki so ji botrovale še vedno trajajoce financne težave in poškodbe dveh kljucnih igralcev Stevena Gerrarda ter Fernanda Torresa, bo odšla v zgodovino kluba kot ena manj uspešnih. Benitez, ki se z lastnikoma kluba Tomom Hicksom in Georgeom Gillettom že nekaj casa ni najbolje razumel (predmet spora je bilo pomanjkanje denarja za nakup novih igralcev), je "bivši" menda postal že v sredo zvecer, danes pa so pri Liverpoolu prekinitev sodelovanja pretvorili še v formalno obliko. Angleški mediji porocajo, da bo Benitez Anfield zapustil z bogato odpravnino, o njeni višini se zgolj ugiba, in sicer naj bi nekdanji strateg Valencie v svoj žep pobasal od tri do štiri milijone angleških funtov.Benitez: Navijaci, hvala!
Benitez se je od zvestih navijacev Liverpoola, ki so mu zvesto stali ob strani: "Z obžalovanjem sporocam, da nisem vec trener Liverpoola, osebju in igralcem se zahvaljujem za njihov trud. V srcu bom vedno nosil lepe trenutke, ki sem jih preživel tu, mocno in zvesto podporo navijacev v težkih casih. Ne najdem besed, s katerimi bi se vam lahko ustrezno zahvalil, ponosen sem, da sem bil vaš trener. Hvala vam še enkrat in zapomnite si: You'll never walk alone."

Pri Liverpoolu so že zaceli iskati novega trenerja. Porocali smo že, da naj bi bil glavni kandidat trener Aston Ville Martin O'Neill. To pa ni edina skrb, s katero se v tem trenutku ukvarja vodstvo Liverpoola. Poleg že znanih financnih težav ima vodstvo precej dela z obema zvezdnikoma Stevenom Gerrardom in Fernandom Torresom, ki sta morda Liverpoolova zadnja upa za rešitev financnih težav. Za prvega se zanima predvsem Real iz Madrida, kajti Jose Mourinho je že vrsto let Gerrardov veliki oboževalec. Snubcev pa ne manjka niti Torresu, poleg španskih velikanov je zanj interes tudi pri Chelsea in Manchester Cityju.

 NATISNI    
Arsenal hoce Schwarzerja
Vieira ostaja pri Cityju
Odhaja tudi Belletti
Za Ballacka Arabci in... Mourinho!
Milner zopet izpustil trening
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Eden najbolj zanimivih dogodkov v zgodovini svetovnih prvenstev se je zgodil leta 1982 v Španiji, ko sta se med seboj pomerili reprezentanci Francije...
Intervju: Robert Prosinecki
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje