Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje torek, 7 julij 2020
Jermain Defoe je res pomemben del moje ekipe. Ne bi ga zamenjal niti za mis sveta. On bi sicer mene najbrž zamenjal za mis sveta.
Martin Jol
3. junij 2010
 NATISNI
Uradno: Grant prevzel West Ham
Anže Zajic (foto: Getty Images)
Avram Grant se vraca v London, vendar ne v Chelsea. Izraelski trener se je za sodelovanje dogovoril z West Hamom in podpisal štiriletno pogodbo.

Dolgo napovedovana selitev Avrama Granta se je uresnicila. Izraelski trener, ki je v letošnji sezoni vodil Portsmouth, je prevzel vodenje West Ham Uniteda, ki se je komajda obdržal v Premier League. Grant, ki je v preteklosti v Londonu že služboval, in sicer je vodil Chelsea, je s svojim novim klubom, pri katerem je nasledil Gianfranca Zolo, podpisal štiriletno pogodbo. "Ponosen sem, da sem postal trener West Hama. To je zame velik izziv in potrudil se bom po najboljših moceh. West Ham je fantasticen klub, z izjemnimi navijaci in zgodovino, ki jo spoštujejo povsod po svetu. Veselim se že sodelovaja z igralci in priprav na novo sezono," je dejal Grant.

 NATISNI    
Arsenal hoce Schwarzerja
Vieira ostaja pri Cityju
Odhaja tudi Belletti
Za Ballacka Arabci in... Mourinho!
Milner zopet izpustil trening
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Leta 2001 je angleški amaterski klub Witton Albion po podpisu pogodbe z neko lokalno pivovarno svoj stadion preimenoval v Bargain Booze Stadium, kar ...
Intervju: Robert Prosinecki
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje