Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 14 december 2019
Ne vem, kaj bi lahko vzel, saj menim, da sem trener, ki ima vse potrebno za ta poklic. Mogoce ima to tudi Ciro, vendar me to ne zanima. Od Cira bi morebiti lahko vzel kakšno kravato, saj sem opazil, da so nekatere res simpaticne.
Otto Baric
3. junij 2010
 NATISNI
Uradno: Grant prevzel West Ham
Anže Zajic (foto: Getty Images)
Avram Grant se vraca v London, vendar ne v Chelsea. Izraelski trener se je za sodelovanje dogovoril z West Hamom in podpisal štiriletno pogodbo.

Dolgo napovedovana selitev Avrama Granta se je uresnicila. Izraelski trener, ki je v letošnji sezoni vodil Portsmouth, je prevzel vodenje West Ham Uniteda, ki se je komajda obdržal v Premier League. Grant, ki je v preteklosti v Londonu že služboval, in sicer je vodil Chelsea, je s svojim novim klubom, pri katerem je nasledil Gianfranca Zolo, podpisal štiriletno pogodbo. "Ponosen sem, da sem postal trener West Hama. To je zame velik izziv in potrudil se bom po najboljših moceh. West Ham je fantasticen klub, z izjemnimi navijaci in zgodovino, ki jo spoštujejo povsod po svetu. Veselim se že sodelovaja z igralci in priprav na novo sezono," je dejal Grant.

 NATISNI    
Arsenal hoce Schwarzerja
Vieira ostaja pri Cityju
Odhaja tudi Belletti
Za Ballacka Arabci in... Mourinho!
Milner zopet izpustil trening
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Americani se pri promociji razlicnih dogodkov vedno spomnijo kaj novega, mimo tega pa seveda ni šlo niti pri nogometu. Leta 1993 so tako pred prijate...
Ekskluzivno: Stevan Jovetic
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje