Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 8 avgust 2020
Ne, ne bo se premaknilo. Sem slišal. Zdaj sem bil z Janšo, pa to. Pravijo, obetajo se lepši casi. Predvsem gre za gradnjo drugega gospodarskega razstavišca, v tem kontekstu pa bi bila tudi stadion in košarkarska dvorana.
Branko Oblak
3. junij 2010
 NATISNI
Pablo iz Atletica k West Bromwichu
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)

Novopeceni angleški prvoligaš West Bromwich Albion se je okrepil z nekdanjim španskim reprezentancnim branilcem Pablom Ibanezom.

Angleški West Bromwich je opravil prvi vecji nakup pred pricetkom nove sezone. Na stadion Hawthorns se je preselil izkušeni španski branilec Pablo Ibanez, ki je z moštvom, katerega konec junija zapušca kapetan slovenske reprezentance Robert Koren, podpisal triletno pogodbo. Ibanez je v zadnjih šestih letih branil barve madridskega Atletica in v majici rdece-belih zbral nekaj manj kot 200 nastopov, v letošnji sezoni pa je izgubil mesto v zacetni enajsterici in se že dalj casa spogledoval z odhodom. "Pablo je izredno izkušen igralec, ki je sedem let igral na najvišjih ravneh. Igral je v Ligi prvakov in bil na svetovnem prvenstvu, zato Premiership zanj ne bi smel biti prevelik zalogaj," je povedal trener West Bromwicha Roberto Di Matteo.

 NATISNI    
Arsenal hoce Schwarzerja
Vieira ostaja pri Cityju
Odhaja tudi Belletti
Za Ballacka Arabci in... Mourinho!
Milner zopet izpustil trening
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Poškodbe so sestavni del nogometa in ni ga vrhunskega igralca, ki se ne bi vsaj enkrat znašel na stranskem tiru. Najvec poškodb se zgodi med igran...

Eric The King
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje