Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje torek, 7 julij 2020
Igrali so takticno zelo dobro, ceprav brez taktike.
Udo Lattek
3. junij 2010
 NATISNI
Guti ponovno s Salgadom?
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)
Nekdanji španski reprezentant Jose Maria Guti ima na mizi ponudbo angleškega Blackburna, pri katerem igra njegov nekdanji soigralec Michel Salgado.

Že vec mesecev je znano, da 33-letni Jose Maria Gutierrez Guti po 14 letih zapušca vrste Reala iz Madrida. Nekdanji španski reprezentant bo svojo kariero nadaljeval v tujini, trenutno pa je po besedah njegovega zastopnika Zorana Vekica najbližje selitvi na Otok. Tam si ga v svojih vrstah želi Blackburn, ki se je pred leti že okrepil z enim nekdanjim clanom madridskega velikana – Michelom Salgadom. "Odhod v Blackburn je ena od možnosti. Pogovori so se priceli, vendar pa se doslej ni zgodilo še nic konkretnega," je povedal Vekic. Trener Blackburna Sam Allardyce je na Otok pripeljal že tri nekdanje clane slovitega Reala – poleg Salgada je že v casu, ko je sedel na klopi Boltona, na Otok zvabil Ivana Campa in Fernanda Hierra.

 NATISNI    
Arsenal hoce Schwarzerja
Vieira ostaja pri Cityju
Odhaja tudi Belletti
Za Ballacka Arabci in... Mourinho!
Milner zopet izpustil trening
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

V zgodovini nizozemskega pokalnega tekmovanja je ob letnici 1970 na prostoru za zmagovalce zapisano ime Ajax. To ne bi bilo nic nenavadnega, ce sl...

Z nogometom je kot z novinarji
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje