Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 8 avgust 2020
V klubu so hoteli, da bi se podpisal na nekaj žog, ki bi jih potem razdelili med navijace. Vendar nisem želel, ker nocem, da me kdo v kaj sili. Nasploh so ti židi malo prizadeti od vsega hudega, kar se dogaja v njihovi deželi.
Sebastjan Cimerotic
3. junij 2010
 NATISNI
Ce bo odšel, je favorit O'Neill
Uredništvo (foto: Getty Images)
Pri Daily Mailu so prepricani, da je Rafael Benitez že bivši trener Liverpoola. Najvec možnosti, da prevzame Redse, pa naj bi imel Martin O'Neill.

Rafael Benitez je trenutno na dopustu, vendar naj bi že v kratkem sporocil, ce je pripravljen sprejeti ponudbo Liverpoola, ki mu ponuja tri milijone angleških funtov in izpisnico. Ce se bo to zgodilo, potem ima Benitez proste roke (zanj se zanima milanski Inter), Liverpool pa bo lahko poiskal novega trenerja. Pri Daily Mailu, ki je že objavil clanek, v katerem trdi, da je Benitez že bivši trener Liverpoola, so prepricani, da so v igri za klop Liverpoola štirje trenerji. Najvec možnosti, da postane prvi mož stroke na stadionu Anfield naj bi tako imel Martin O'Neill, trener Aston Ville. O'Neill se menda ne razume najbolje z lastnikom Aston Ville Randyjem Lernerjem, zato bi utegnil biti odhodu naklonjen. Malce manj je za klop Liverpoola verjetno v tem trenutku zainteresiran Guus Hiddink, ki 1. avgusta prevzema turško reprezentanco. V igri za trenersko delo pri Liverpoolu pa sta tudi Roy Hodgson, finalist letošnje lige Europa s Fulhamom, ter Mark Hughes, nekdanji strateg Manchester Cityja.

 NATISNI    
Arsenal hoce Schwarzerja
Vieira ostaja pri Cityju
Odhaja tudi Belletti
Za Ballacka Arabci in... Mourinho!
Milner zopet izpustil trening
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Ce Laureano Bisan-Etame Mayer ne bi postal nogometaš in si pod vzdevkom Lauren z brcanjem žoge prislužil milijone, bi verjetno danes v enem od špa...

Presegel je meje fizike
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje