Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 14 december 2019
Jebem jim mater, povej jim. Se oprošcam zaradi psovke. Malo sem se zaigral. V vsakem primeru sem ganjen zaradi vaše ideje.
Miroslav Blaževic
3. junij 2010
 NATISNI
Bo Liverpool (od)pustil Beniteza?
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)
Angleški mediji, med njimi tudi Sky Sports in Daily Mirror, porocajo, da v Liverpoolu potekajo pogovori v smeri prekinitve pogodbe Rafaela Beniteza.

Porocali smo že, da so pri milanskem Interju ostali praznih rok pri iskanju novega trenerja, potem ko je zvestobo angleški reprezentanci obljubil Fabio Capello. Aktualni evropski prvaki se zdaj obracajo k svoji sekundarni tarci - Rafaelu Benitezu. Slednji bo verjetno že v kratkem prost, kajti angleški mediji porocajo, da pri Liverpoolu potekajo intenzivni pogovori v smeri prekinitve njegove pogodbe. Nekateri so šli celo tako dalec, da porocajo, da je Benitez dobil odpoved, kar pa se, glede na njegovo pogodbo, ki mu v tem primeru zagotavlja bogato odpravnino, verjetno ni zgodilo. Precej bolj verjeten je scenarij, v katerem Benitez za predcasno prekinitev pogodbi prejme tri milijone angleških funtov ter proste roke, kar mu omogoca prevzem vodenja Interja.

 NATISNI    
Arsenal hoce Schwarzerja
Vieira ostaja pri Cityju
Odhaja tudi Belletti
Za Ballacka Arabci in... Mourinho!
Milner zopet izpustil trening
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Ce vprašate navijace Rangersov iz Glasgowa, naj naštejejo tri najboljše vratarje njihovega kluba vseh casov, bo prakticno vsak omenil tudi Andyja ...

Pozabljeni matador
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje