Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje torek, 18 januar 2022
In tukaj je dokaz, da Van Basten ne vodi nikakršne rasisticne politke. Nizozemci imajo celo enega crnca v zacetni enajsterici.
Božo Sušec
3. junij 2010
 NATISNI
Bo Liverpool (od)pustil Beniteza?
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)
Angleški mediji, med njimi tudi Sky Sports in Daily Mirror, porocajo, da v Liverpoolu potekajo pogovori v smeri prekinitve pogodbe Rafaela Beniteza.

Porocali smo že, da so pri milanskem Interju ostali praznih rok pri iskanju novega trenerja, potem ko je zvestobo angleški reprezentanci obljubil Fabio Capello. Aktualni evropski prvaki se zdaj obracajo k svoji sekundarni tarci - Rafaelu Benitezu. Slednji bo verjetno že v kratkem prost, kajti angleški mediji porocajo, da pri Liverpoolu potekajo intenzivni pogovori v smeri prekinitve njegove pogodbe. Nekateri so šli celo tako dalec, da porocajo, da je Benitez dobil odpoved, kar pa se, glede na njegovo pogodbo, ki mu v tem primeru zagotavlja bogato odpravnino, verjetno ni zgodilo. Precej bolj verjeten je scenarij, v katerem Benitez za predcasno prekinitev pogodbi prejme tri milijone angleških funtov ter proste roke, kar mu omogoca prevzem vodenja Interja.

 NATISNI    
Arsenal hoce Schwarzerja
Vieira ostaja pri Cityju
Odhaja tudi Belletti
Za Ballacka Arabci in... Mourinho!
Milner zopet izpustil trening
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Slovenska nogometna reprezentanca je v svoji kratki zgodovini (od leta 1992 do danes) odigrala natanko 130 tekem, na katerih je zabila 157 golov. ...

Pozabljeni matador
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje