Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje torek, 20 avgust 2019
Zidar je imel neko karizmo, ko je v casu komunizma kot policaj – takrat je policija vodila nogomet – vodil Olimpijo. Bil je tudi direktor velike firme, v kateri je bilo zaposlenih 3000 Bosancev in je v bistvu prišel na Olimpijo zato, da so lahko ti, ki so delali pri njem, hodili na tekme.
Branko Oblak
2. junij 2010
 NATISNI
Potrjeno: Capello ostaja
Uredništvo (foto: Danijel Matijaško)
Fabio Capello po novem v svoji pogodbi nima vec klavzule, ki mu po koncu SP omogoca odhod. Italijan, ki si ga želi Inter, ostaja na klopi Anglije do leta 2012.

Massimo Moratti je ostal praznih rok. Inter iz Milana tako še naprej ostaja brez trenerja, potem ko je v Real odšel Jose Mourinho. Prvi favorit za dobro placano delo pri velikanu iz Milana je bil vse do danes angleški selektor Fabio Capello, vendar so Angleži zdaj koncali s špekulacijami. Capello je imel vse do danes v svoji pogodbi zapisano klavzulo, ki mu je omogocala predcasen odhod s klopi angleške reprezentance, zdaj pa so njegovi pogodbi dodali amandma, ki klavzulo ukinja. To pa pomeni, da co Capello na klopi Anglije ostal do izteka svoje pogodbe, torej še dve leti. "Zadovoljen sem, zahvaljujem se siru Davidu Richardsu in Angleški nogometni zvezi (FA) za njuno podporo in garancijo za mojo prihodnost. Vedno sem si želel svojo pogodbo oddelati do konca," je dejal Capello, ki je na Angleško nogometno zvezo (FA) pogodbeno vezan do leta 2012, njegova letna placa pa bo še naprej znašala vec kot spodobnih šest milijonov angleških funtov.

 NATISNI    
Arsenal hoce Schwarzerja
Vieira ostaja pri Cityju
Odhaja tudi Belletti
Za Ballacka Arabci in... Mourinho!
Milner zopet izpustil trening
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Nogometaši beograjskega Partizana se vsako leto mudijo na tako imenovanih zimskih pripravah. Že nekaj let je njihova tradicionalna destinac...
Eric The King
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje