Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 14 december 2019
Noro veliko poškodb sem si nabral. Od zlomov, lomljenja medenicne kosti, natrganih vezi, veckrat razbite glave, arkad, pretresov do zlomljenega mezinca na nogi ... To je bila najtežja poškodba, in sicer zato, ker nisem mogel obuti cevlja. Groza. Odrezal sem vrh kopacke, da je prst gledal ven, potem pa s flomastrom pobarval prst, da nasprotni igralec ni zanalašc stopil nanj.
Branko Oblak
2. junij 2010
 NATISNI
Arsenal je zavrnil ponudbo
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)
Londonski Arsenal je zavrnil uradno ponudbo Barcelone za kapetana Cesca Fabregasa in dal jasen signal, da sijajni Španec preprosto ni naprodaj.

Direktor Barcelone Joan Oliver je danes razkril, da je španski klub poslal uradno ponudbo za nakup zvezdnika Arsenala Cesca Fabregasa, kmalu zatem pa so Katalonci že dobili odgovor in Londona: Fabregas ni naprodaj. "Naš kapetan Cesc Fabregas ima z nami podpisano pogodbo do leta 2015 in je za nas izjemno pomemben igralec na katerega racunamo dolgorocno. Res je, da smo v torek prejeli ponudbo Barcelone, vendar pa smo jim hitro in odlocno zatrdili, da ga ne nameravamo prodati. Ne želimo nadaljevati pogajanj, pri Barceloni pa so nam zatrdili, da bodo spoštovali naše stališce," so zapisali na uradni spletni strani londonskega kluba.

 NATISNI    
Arsenal hoce Schwarzerja
Vieira ostaja pri Cityju
Odhaja tudi Belletti
Za Ballacka Arabci in... Mourinho!
Milner zopet izpustil trening
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Stave so sestavni del nogometa. Nekateri z njimi služijo mastne denarce, spet drugi so najbolj srecni, ko dobijo stavo, ki so jo sklenili s prijat...

Ekskluzivno: Meho Kodro
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje