Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 27 januar 2022
Nekateri igralci odidejo v tujino in se že s tem zadovoljijo. Napolnijo si žepe z evri in stagnirajo. Še vedno smo kos Balkana. Potem pa pridejo primeri Knavsa ali Acimovica. Slednjemu mora trener obrazložiti, naj se osredotoci na žogo in ne na frizuro.
Ivo Šajh
2. junij 2010
 NATISNI
Arsenal je zavrnil ponudbo
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)
Londonski Arsenal je zavrnil uradno ponudbo Barcelone za kapetana Cesca Fabregasa in dal jasen signal, da sijajni Španec preprosto ni naprodaj.

Direktor Barcelone Joan Oliver je danes razkril, da je španski klub poslal uradno ponudbo za nakup zvezdnika Arsenala Cesca Fabregasa, kmalu zatem pa so Katalonci že dobili odgovor in Londona: Fabregas ni naprodaj. "Naš kapetan Cesc Fabregas ima z nami podpisano pogodbo do leta 2015 in je za nas izjemno pomemben igralec na katerega racunamo dolgorocno. Res je, da smo v torek prejeli ponudbo Barcelone, vendar pa smo jim hitro in odlocno zatrdili, da ga ne nameravamo prodati. Ne želimo nadaljevati pogajanj, pri Barceloni pa so nam zatrdili, da bodo spoštovali naše stališce," so zapisali na uradni spletni strani londonskega kluba.

 NATISNI    
Arsenal hoce Schwarzerja
Vieira ostaja pri Cityju
Odhaja tudi Belletti
Za Ballacka Arabci in... Mourinho!
Milner zopet izpustil trening
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Predsednik romunskega kluba Jiul Petrosani Alin Simota se je znašel na udaru kritikov in tudi preiskave s strani romunske nogometne zveze, potem k...

Slovo Igorja Tudorja
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje