Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 8 avgust 2020
Normalno je, da kadar dobiš po tekmi v roke dres nasprotnika, da bo ta ves preznojen in smrdec. Zaradi tega sem bil presenecen, ko sva si dresa zamenjala z Beckhamom, pa sem lahko vohal le parfum.
Ronaldo
1. junij 2010
 NATISNI
Robinho želi ostati v Braziliji
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)
Brazilski zvezdnik Robinho je preprican, da je bil povratek k Santosu odlicna poteza, zato si mocno želi, da bi tudi v prihodnje branil barve tega kluba.

Robinho bo na svetovnem prvenstvu eden od glavnih adutov brazilskega selektorja Carlosa Dunge, po mnenju številnih strokovnjakov pa je prav peresno lahki Brazilec ta hip najnevarnejši in najbolj nepredvidljiv clan zasedbe petkratnih svetovnih prvakov. Robinho je bil še pred šestimi meseci v neprimerno slabši formi, saj za svoj Manchester City ni igral redno, po povratku v svoj maticni klub Santos pa je povsem prerojen in motiviran kot že dolgo ne. "Povratek k Santosu je bila odlicna odlocitev. Domov sem odhajal v želji, da bom dovolj dobro pripravljen na pricetek svetovnega prvenstva. Ne vem, kaj mi bo prinesla prihodnost, a trenutno bi si najbolj želel ostati pri Santosu," je povedal Robinho. Angleški City, ki je zanj odštel za angleške razmere rekordnih 42 milijonov evrov, verjetno v takšen scenarij ne bo privolil – v Robinhov povratek na Otok ne gre verjeti, precej verjetnejša pa je možnost, da ga bo City po izteku svetovnega prvenstva prodal v Španijo oziroma Italijo.

 NATISNI    
Arsenal hoce Schwarzerja
Vieira ostaja pri Cityju
Odhaja tudi Belletti
Za Ballacka Arabci in... Mourinho!
Milner zopet izpustil trening
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Eden najbolj razvpitih brazilskih nogometašev zadnjih let Edmundo se je poleg izrednega instinkta za gol v zgodovino vpisal tudi po seriji škandal...

Auf Wiedersehen, veliki Kahn!
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje