Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje torek, 20 avgust 2019
Ni vidnega vzpona v smeri navzgor.
Zdenko Verdenik
1. junij 2010
 NATISNI
Ramsey podaljšal z Arsenalom
Anže Zajic (foto: Getty Images)
Nesrecni mladenic Aaron Ramsey, ki si je februarja zlomil nogo, ostaja pri Arsenalu, s katerim je podpisal novo, dolgorocno pogodbo.

Aaron Ramsey je dobro zacel letošnjo sezono, odigral 29 tekem in dosegel štiri zadetke ter prikazal velik napredek v svoji igri. Nato pa ga je februarja "presekala" poškodba, zlomil si je nogo. Kljub temu je mladi Valižan še naprej predan Arsenalu, pri katerem bo, potem ko je danes podpisal novo pogodbo, ostal tudi v prihodnje. "Pri Arsenalu sem zelo zadovoljen. Arsenal je velik klub, tu sem se veliko naucil. Vsakdo si želi igrati v klubu, pri katerem lahko igra nogomet, mislim, da je tako tudi prav, zato sem se tudi odlocil za podpis nove pogodbe. Mislim, da lahko še precej napredujem, mislim tudi, da sem v pravi sredini - s podporo trenerja in moštvom, polnim talentiranih igralcev. Preprican sem, da bo v prihodnjih letih moja kariera dosegla vzpon," je za uradno spletno stran Arsenala povedal mladi Ramsey, sicer reprezentant Walesa, ki je pred prihodom v Arsenal (leta 2008) igral za Cardiff City.

 NATISNI    
Arsenal hoce Schwarzerja
Vieira ostaja pri Cityju
Odhaja tudi Belletti
Za Ballacka Arabci in... Mourinho!
Milner zopet izpustil trening
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Hrvaški nogometaš Robert Prosinecki velja za enega najbolj nadarjenih nogometašev na podrocju nekdanje Jugoslavije vseh casov. "Veliki žuti" je v ...

Rdeci vrag že 20 let
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje