Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 22 januar 2022
Proti Jugoslaviji smo bili v zelo neprijetnem položaju – za zmago smo morali zabiti vsaj en gol vec od njih.
Jose Antonio Camacho
1. junij 2010
 NATISNI
Mancini: Adebayor bo ostal
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)
Trener Manchester Cityja Roberto Mancini zatrjuje, da bo afriški napadalec Emmanuel Adebayor kljub drugacnim govoricam ostal v klubu.

Manchester Cityju v letošnji sezoni ni uspelo osvojiti mesta, ki bi ga v prihodnji sezoni popeljalo v Ligo prvakov. Zaradi tega so se v nekaterih otoških medijih pojavile špekulacije, da bo Emmanuel Adebayor, ki si želi igrati v Ligi prvakov, zapustil klub. No, trener Cityja Roberto Mancini je preprican, da se to ne bo zgodilo. Še vec, preprican je, da bo napadalec iz Toga eden nosilcev igre Cityja v prihodnji sezoni. "Adebayor ostaja z nami. Je pomemben igralec in bo v prihodnji sezoni eden nosilcev naše igre," je dejal Mancini in priznal, da se City zanima za nekatere igralce, govori se namrec, da se s Cityjem spogledujejo Mario Balotelli, Edin Džeko in Zlatan Ibrahimovic: "Res je, zanimamo se za nekatere igralce, ki bi lahko izboljšali naše moštvo. Balotelli, Ibrahimovic, Džeko? Ti igralci so mi všec, so mocni napadalci, ki bi se zagotovo dobro znašli v Angliji. To ne pomeni, da bodo prišli k nam. Bomo videli, zgodaj je še."

 NATISNI    
Arsenal hoce Schwarzerja
Vieira ostaja pri Cityju
Odhaja tudi Belletti
Za Ballacka Arabci in... Mourinho!
Milner zopet izpustil trening
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Americani se pri promociji razlicnih dogodkov vedno spomnijo kaj novega, mimo tega pa seveda ni šlo niti pri nogometu. Leta 1993 so tako pred prijate...
Z nogometom je kot z novinarji
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje