Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje torek, 7 julij 2020
Ce se je vrnil na zemljo, ce to ni Katanec z jumbo plakatov, ki marsikaj reklamira in se razume ne le v nogomet, ampak v kuhanje in ne vem kaj še, ce je to skromni Katanec iz leta 1999 boste dobili vrhunskega cloveka. Toda previdno, pazite katerega Katanca boste izbrali.
Zlatko Zahovic
1. junij 2010
 NATISNI
Mancini: Adebayor bo ostal
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)
Trener Manchester Cityja Roberto Mancini zatrjuje, da bo afriški napadalec Emmanuel Adebayor kljub drugacnim govoricam ostal v klubu.

Manchester Cityju v letošnji sezoni ni uspelo osvojiti mesta, ki bi ga v prihodnji sezoni popeljalo v Ligo prvakov. Zaradi tega so se v nekaterih otoških medijih pojavile špekulacije, da bo Emmanuel Adebayor, ki si želi igrati v Ligi prvakov, zapustil klub. No, trener Cityja Roberto Mancini je preprican, da se to ne bo zgodilo. Še vec, preprican je, da bo napadalec iz Toga eden nosilcev igre Cityja v prihodnji sezoni. "Adebayor ostaja z nami. Je pomemben igralec in bo v prihodnji sezoni eden nosilcev naše igre," je dejal Mancini in priznal, da se City zanima za nekatere igralce, govori se namrec, da se s Cityjem spogledujejo Mario Balotelli, Edin Džeko in Zlatan Ibrahimovic: "Res je, zanimamo se za nekatere igralce, ki bi lahko izboljšali naše moštvo. Balotelli, Ibrahimovic, Džeko? Ti igralci so mi všec, so mocni napadalci, ki bi se zagotovo dobro znašli v Angliji. To ne pomeni, da bodo prišli k nam. Bomo videli, zgodaj je še."

 NATISNI    
Arsenal hoce Schwarzerja
Vieira ostaja pri Cityju
Odhaja tudi Belletti
Za Ballacka Arabci in... Mourinho!
Milner zopet izpustil trening
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Sir Stanley Matthews je leta 1956 postal prvi evropski nogometaš leta, še posebej zanimiv pa je podatek, da je starosta angleškega nogometa ta presti...
Legendarni Alcídes Ghiggia
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje