Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 27 januar 2022
Jermain Defoe je res pomemben del moje ekipe. Ne bi ga zamenjal niti za mis sveta. On bi sicer mene najbrž zamenjal za mis sveta.
Martin Jol
31. maj 2010
 NATISNI
Uradno: Modric podaljšal
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)
Tottenham si je s podpisom nove pogodbe z Luko Modricem usluge tega hrvaškega vezista uspel zagotoviti za obdobje naslednjih šestih let.

Manchester United in Chelsea sta ostala praznih rok. Zgodilo se je namrec pricakovano in napovedano - Luka Modric je podaljšal svojo pogodbo z angleškim premierligašem Tottenhamom. Odlicni vezni nogometaš, ki se je med zvezde prebil pri zagrebškem Dinamu, je Tottenhamu zvestobo obljubil za nadaljnjih šest let, podpisal pa pogodbo, ki mu bo na letni ravni navrgla slabih pet milijonov evrov, s cimer je postal najbolje placani hrvaški nogometaš vseh casov. "Tottenham mi je dal priložnost v Premier League, z njim nameravam osvajati lovorike. Res je, zanimanje drugih klubov je obstajalo, vendar me odhod ne zanima. V letošnji sezoni smo koncali med najboljšimi štirimi, kar je jasen pokazatelj tega, kako kakovostni smo v tem trenutku, zato želim nadaljevati pri Tottenhamu," je za uradno klubsko spletno stran povedal Modric, ki bo s Tottenhamom na zacetku nove sezone igral v zadnjem kvalifikacijskem krogu za uvrstitev v Ligo prvakov.

 NATISNI    
Arsenal hoce Schwarzerja
Vieira ostaja pri Cityju
Odhaja tudi Belletti
Za Ballacka Arabci in... Mourinho!
Milner zopet izpustil trening
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Vsako poletje casopisne stolpce polnijo novice o številnih odmevnih prestopih, v katerih se vrtijo zneski denarja, o katerih lahko navadni smrtnik...

Legendarni Alcídes Ghiggia
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje