Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje torek, 7 julij 2020
Ucitelji se mogoce bojijo ukrepati fizicno, ker so lahko toženi. Starši so najvecji krivci. Ko sem sam naredil kak cirkus, sem prejel dve, tri zaušnice, pa je bilo v redu.
Sebastjan Cimerotic
30. maj 2010
 NATISNI
Scholes, Neville in Giggs bodo ostali
Anže Zajic (foto: Getty Images)
Paul Scholes, Gary Neville in Ryan Giggs imajo prihodnost pri Manchester Unitedu tudi po koncu igralskih karier. Igrali bodo le še prihodnjo sezono.

Omenjeni veterani so podpisali enoletne pogodbe, kar pomeni, da bodo za clansko moštvo Manchester Uniteda brcali le še v prihodnji sezoni. Ko bodo koncali s svojimi igralskimi karierami, bodo ostali pri Unitedu, delali bodo kot trenerji. "Oni so živ dokaz, da igralci iz našega mladinskega pogona lahko uspejo. Ko ne bodo vec igrali, bodo ostali v klubu. Vsi trije delajo na trenerski izobrazbi. Dvomim, da si bo klub dovolil izgubo njihovih izkušenj," je preprican Alex Ferguson, ki bo svojega naslednika morda dobil prav v katerem od treh veteranov.

 NATISNI    
Arsenal hoce Schwarzerja
Vieira ostaja pri Cityju
Odhaja tudi Belletti
Za Ballacka Arabci in... Mourinho!
Milner zopet izpustil trening
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Ena izmed številnih anekdot povezanih z danes žal že pokojnim madžarskim velemojstrom nogometne igre Ferencem Puskasom pravi, da je v zgodnjih letih ...
EKSKLUZIVNO: Ivica Olic
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje