Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 27 januar 2022
Igralci po tekmi lahko spijejo tudi kakšno pivo. V mojih casih smo imeli v slacilnici Bayerna polno piva, ta v telo prinaša vitamin B. Poleg tega pa so se nogometaši vracali v svoje klube in so torej 'pili za svoje klube', kdor pac je.
Branko Oblak
30. maj 2010
 NATISNI
Scholes, Neville in Giggs bodo ostali
Anže Zajic (foto: Getty Images)
Paul Scholes, Gary Neville in Ryan Giggs imajo prihodnost pri Manchester Unitedu tudi po koncu igralskih karier. Igrali bodo le še prihodnjo sezono.

Omenjeni veterani so podpisali enoletne pogodbe, kar pomeni, da bodo za clansko moštvo Manchester Uniteda brcali le še v prihodnji sezoni. Ko bodo koncali s svojimi igralskimi karierami, bodo ostali pri Unitedu, delali bodo kot trenerji. "Oni so živ dokaz, da igralci iz našega mladinskega pogona lahko uspejo. Ko ne bodo vec igrali, bodo ostali v klubu. Vsi trije delajo na trenerski izobrazbi. Dvomim, da si bo klub dovolil izgubo njihovih izkušenj," je preprican Alex Ferguson, ki bo svojega naslednika morda dobil prav v katerem od treh veteranov.

 NATISNI    
Arsenal hoce Schwarzerja
Vieira ostaja pri Cityju
Odhaja tudi Belletti
Za Ballacka Arabci in... Mourinho!
Milner zopet izpustil trening
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Eidur Gudjohnsen je že sedaj, ceprav je star šele 29 let in je še vedno aktiven, eden najboljših islandskih nogometašev vseh casov. Nekateri pravi...

Pozabljeni matador
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje