Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 14 december 2019
Ce bi zdaj dejal, da bi sprejel delo selektorja, bi mi zameril cel Maribor. Ce bi dejal, da bom zavrnil selektorski stolcek, bi me postrani gledalo 95 odstotkov Slovenije.
Marijan Pušnik
30. maj 2010
 NATISNI
Modricu nova pogodba
Anže Zajic (foto: Getty Images)
Da bi odgnali zanimanje Manchester Uniteda, bodo pri Tottenhamu Luko Modrica nagradili z novo pogodbo. Odslej bo zaslužil 80.000 funtov na teden!

Luka Modric bo postal najbolje placani hrvaški nogometaš vseh casov. Odlicni vezist londonskega Tottenhama, za katerega se zanima predvsem veliki Manchester United, bo s Tottenhamom namrec podpisal novo pogodbo, ki mu bo na teden navrgla kar 80.000 angleških funtov! Na leto bo tako Modric, ki se je v Anglijo podal iz vrst zagrebškega Dinama, zaslužil slabih pet milijonov evrov! Najmanj toliko so Modricu zagotovo ponujali tudi pri Manchester Unitedu, ki pa bo ocitno ostal praznih rok. Tako kot tudi Chelsea, ki se je prav tako zanimal za Modrica. Slednji bo s Tottenhamom podpisal kar šestletno pogodbo.

 NATISNI    
Arsenal hoce Schwarzerja
Vieira ostaja pri Cityju
Odhaja tudi Belletti
Za Ballacka Arabci in... Mourinho!
Milner zopet izpustil trening
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Z legendarnim angleškim nogometašem Paulom Gascoigonom so povezane številne zanimive zgodbice, ena od teh pa sega tudi v leto 1988, ko je Gascoigne s...
Slovo Igorja Tudorja
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje