Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje torek, 7 julij 2020
Ce se je vrnil na zemljo, ce to ni Katanec z jumbo plakatov, ki marsikaj reklamira in se razume ne le v nogomet, ampak v kuhanje in ne vem kaj še, ce je to skromni Katanec iz leta 1999 boste dobili vrhunskega cloveka. Toda previdno, pazite katerega Katanca boste izbrali.
Zlatko Zahovic
30. maj 2010
 NATISNI
Modricu nova pogodba
Anže Zajic (foto: Getty Images)
Da bi odgnali zanimanje Manchester Uniteda, bodo pri Tottenhamu Luko Modrica nagradili z novo pogodbo. Odslej bo zaslužil 80.000 funtov na teden!

Luka Modric bo postal najbolje placani hrvaški nogometaš vseh casov. Odlicni vezist londonskega Tottenhama, za katerega se zanima predvsem veliki Manchester United, bo s Tottenhamom namrec podpisal novo pogodbo, ki mu bo na teden navrgla kar 80.000 angleških funtov! Na leto bo tako Modric, ki se je v Anglijo podal iz vrst zagrebškega Dinama, zaslužil slabih pet milijonov evrov! Najmanj toliko so Modricu zagotovo ponujali tudi pri Manchester Unitedu, ki pa bo ocitno ostal praznih rok. Tako kot tudi Chelsea, ki se je prav tako zanimal za Modrica. Slednji bo s Tottenhamom podpisal kar šestletno pogodbo.

 NATISNI    
Arsenal hoce Schwarzerja
Vieira ostaja pri Cityju
Odhaja tudi Belletti
Za Ballacka Arabci in... Mourinho!
Milner zopet izpustil trening
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Championship Manager je v zgodovino zapisana kot racunalniška igra, ki je vrsto let krajšala spanec mladim in starim širom sveta. Priljubljeni CM ...

Intervju: Bojan Prašnikar
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje