Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 21 april 2019
Verjetno so v Domžalah mislili, da me držijo v šahu in da nimam nobenih drugih možnosti, a so se ocitno ušteli. Ne glede na vse sem v svoji karieri nekaj le dosegel. V Domžalah radi veliko govorijo, po porazu z 0:3 pa jih nisem slišal nikjer.
Borut Semler
3. februar 2010
 NATISNI
Rocha spet v Angliji
Damjan Tratnik

Nekdanji portugalski reprezentant Ricardo Rocha se je vrnil v Anglijo. Bivši branilec Tottenhama je podpisal pogodbo s Portsmouthom. Verjame v obstanek.

Izkušeni portugalski branilec Ricardo Rocha bo poskušal zakrpati nekaj lukenj v obrambi angleškega prvoligaša Portsmoutha, ki je letos glavni favorit za izpad iz Premier League. Obubožani klub s štadiona Fratton Park je v 22. krogih angleškega prvenstva zabeležil vsega štiri zmage in skupaj s Stoke Cityjem in Wolverhamptonom dosegel celo najmanj golov v ligi. Za rešilnim sedemnajstim mestom zaostaja za šest tock, Rocha pa kljub temu verjame, da lahko svojemu novemu klubu pomaga do obstanka. "Lepo je biti spet v Angliji in komaj cakam, da vsem dokažem, cesa sem zmožen. Rad bi se dokazal prebivalcem Portsmoutha, seveda pa je najpomembneje, da klub kar najhitreje dvignemo z dna lestvice," pravi 31-letnik, ki je bil doslej clan Standarda, a je s klubom iz Belgije prekinil pogodbo, zato je lahko za Portsmouth tudi podpisal izven prestopnega roka. "Vem, da forma ni najboljša, toda hkrati sem preprican, da se vsi trudijo po najboljših moceh. Tukaj sem, ker želim pomagati na poti do uresnicitve ciljev," je še dodal Rocha, ki je zablestel pri Benfici, nato pa med leti 2007 in 2009 nosil tudi dres Tottenhama.

 NATISNI    
Arsenal hoce Schwarzerja
Vieira ostaja pri Cityju
Odhaja tudi Belletti
Za Ballacka Arabci in... Mourinho!
Milner zopet izpustil trening
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Bernd Strange je nogometni strokovnjak iz Nemcije, ki je letos poleti postal novi selektor reprezentance Belorusije. Leta 1948 rojeni trener je dosle...
Ekskluzivno: Igor Budan
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje