Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 19 maj 2019
Ce se zgodovina res ponavlja, potem lahko pricakujemo nekaj, kar smo nekoc že doživeli.
Terry Venables
31. januar 2010
 NATISNI
Kaboul spet pri Tottenhamu
Anže Zajic (foto: Getty Images)
Tottenham se je okrepil v obrambi, trener Harry Redknapp pa je svojega novega nogometaša spet našel pri Portsmouthu - vrnil se je Francoz Younes Kaboul.

Iz Tottenhama v Portsmouth in iz Portsmoutha v Tottenham - to je nogometna pot, ki jo je opravil Younes Kaboul, novi (stari) clan kluba s štadiona White Hart Lane. 24-letnik je tako naslednji, ki je zapustil Portsmouth zaradi ponudbe Tottenhama, kamor je nekdanji trener prvega in zdaj prvi mož stroke drugega Harry Redknapp zvabil tudi Jermaina Defoeja, Petra Croucha in Nika Kranjcarja. Branilec Kaboul se je od Tottenhama poslovil leta 2008 in nato za modre s štadiona Fratton Park odigral 50 tekem ter zabil 5 golov, preden se je preselil v Anglijo, pa je nosil tudi dres Auxerra. "Dobili smo še vedno mladega branilca, ki se je v tehnicnem smislu razvil nekoliko pozneje. V zadnjih nekaj sezonah je zares napredoval. Njegova igra z glavo je enkratna in mislim, da je nogometaš, ki bi si lahko priigral mesto v francoski reprezentanci za nastop na svetovnem prvenstvu 2010. Pred njim je izjemna prihodnost, zato smo zadovoljni, ker se je vrnil v Tottenham. Veliko pricakujem od njega," je Francoza v svoji ekipi pozdravil njegov stari znanec Redknapp.

 NATISNI    
Arsenal hoce Schwarzerja
Vieira ostaja pri Cityju
Odhaja tudi Belletti
Za Ballacka Arabci in... Mourinho!
Milner zopet izpustil trening
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Prvi finale nogometnega prvenstva Južne Amerike med Argentinci in Urugvajci so morali leta 1916 nepricakovano odigrati dan kasneje od predvidene...
Ekskluzivno: Ivan Klasnic
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje