Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje torek, 23 julij 2019
Preverjen recept za uspeh v Sloveniji je bunker igra, ki je nihce noce gledati in je ni mogoce tržiti. Ta gnili recept, ki potrebuje le placnika, je izumil Bojan Prašnikar, o cigar uslugah menda že sanja Pececnik. To je Prašnikar obvladal, doktoriral je iz bunkerja in sodnikov. Naj gre v Hamburg in igra bunker, pa bomo videli. Odstavili bi ga po prvem kolu!
Franci Božic
21. januar 2010
 NATISNI
Jo poslan v Galatasaray
Miran Zore (foto: Getty images)
Brazilski napadalec Jo, mrtva investicija Manchester Cityja, je le našel klub, pri katerem bo sklenil letošnjo bledo sezono. Odhaja v Galatasaray.

Ideja je bila, da bi pri Evertonu preživel letošnjo sezono. Kako naprej, so se pri Manchester Cityju nameravali odlociti po koncu sezone. Toda Jo, za katerega je City CSKA-ju iz Moskve placal kar 18 milijonov angleških funtov, je pokvaril nacrte Cityja. Ko je bil poškodovan, je namrec brez vednosti Evertona odšel v Brazilijo. Sledil je suspenz. Jo je zato moral iskati novo rešitev. Roberto Mancini ga pri Cityju ne potrebuje, zato se Jo seli drugam. Realtivno dalec od Anglije, natancneje v Turcijo, kjer ga muk namerava odrešiti Galatasaray. V igri za posojo je bil sicer tudi londonski West Ham, a so bili Turki v pogovorih z Manchester Cityjem in igralcem ocitno konkretnejši, ce ne darežljivejši. Jo se tako seli v najvecje turško mesto, ki premore kar tri velike klube - Fenerbahce, Galatasaray in Bešiktaš. V vseh treh se je v zadnjih letih zvrstilo že ogromno brazilskih nogometašev, nekaj med njimi je bilo tudi t.i. zvezdnikov, denimo nekdanji Realov as Roberto Carlos, ki pa se je medtem že vrnil v Brazilijo.
 
Ponovno z Elanom
Pri Galatasarayu Jo-u ne bo dolgcas, za klub iz Istanbula namrec igra tudi njegov nekdanji soigralec pri Cityju Elano, ki na stadionu City of Manchester prav tako ni našel svojega miru. Od napadalcev, ki trenutno igrajo za nekdanjega zmagovalca pokala UEFA velja omeniti trenutno poškodovanega ceškega reprezentancnega napadalca Milana Baroša, nekdanjega napadalca Monaca Shabanija Nondo ter Kaderja Keito, bombarderja iz Slonokošcene obale, ki je še v lanski sezoni igral za Lyon.
 

Ko je zapustil CSKA, se je zacela strma pot navzdol. Se bo navzgor obrnilo v Istanbulu?
 NATISNI    
Arsenal hoce Schwarzerja
Vieira ostaja pri Cityju
Odhaja tudi Belletti
Za Ballacka Arabci in... Mourinho!
Milner zopet izpustil trening
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Argentinci so morda za zmago na pomembni nogometni tekmi placali najvišjo ceno v zgodovini nogometa. Leta 1978 je Argentina za uvrstitev v drugi krog...
EKSKLUZIVNO: Ivica Olic
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje