Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 30 maj 2020
V Dinamo bi se vrnil le v primeru, da bi ga zapustila Barišic in Mamic. Baric? Ne. Baric naj ostane. On mi bo prižigal cigarete.
Miroslav Blaževic
18. januar 2010
 NATISNI
Uradno: Zaki okrepil Hull City
Anže Zajic (foto: Getty Images)
Egipcanski nogometaš Amr Zaki bo v drugem delu sezone spet navduševal v Premier League. Vsaj tako upajo pri Hull Cityju, kjer so si ga sposodili od Zamaleka.

Amr Zaki se vraca nazaj v Anglijo, kjer je na zacetku minule sezone zablestel kot meteor. Tedaj je nosil dres Wigana, kamor pa je bil zgolj posojen. Ceprav se je govorilo, da ga bo že lansko zimo nekdo zagotovo odkupil od Zamaleka, pa se to ni zgodilo. Egipcani so pac za svojega zvezdnika zahtevali prevec, tudi muhasti napadalec ni cutil pretirane želje po tem, da bi ostal na Otoku. Zdaj se kljub temu vraca, do konca sezone pa bo nosil dres Hull Cityja. Slednji si ga je - tako kot pred tem Wigan - zgolj sposodil, kot pravijo v vodstvu kluba, pa so za to placali "vsekakor omembe vreden znesek". Tocnega zneska pricakovano niso razkrili, prav tako ni znano, ali ima Hull City možnost, da Zakija po koncu sezone dokoncno odkupi. 26-letni nekdanji nogometaš Lokomotive iz Moskve je doslej v Premier League odigral 29 tekem in zabil 11 golov, v dresu Hull Cityja pa naj bi debitiral naslednji konec tedna proti Wolverhamptonu. Zaki bi sicer moral zaigrati na afriškem pokalu narodov, a se je moral nastopu v Angoli odpovedati zaradi poškodbe.

 NATISNI    
Arsenal hoce Schwarzerja
Vieira ostaja pri Cityju
Odhaja tudi Belletti
Za Ballacka Arabci in... Mourinho!
Milner zopet izpustil trening
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Pujsi so pred leti tako zelo zagodli nizozemskemu amaterskemu klubu VV Putbroek, da ta domacih tekem nekaj casa sploh ni mogel igrati na svoji nog...

Sanje so se uresnicile
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje