Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sreda, 21 avgust 2019
Soigralci so se mi smejali, ker sem pretekel 50 metrov za brez veze.
Simone Barone
1. september 2009
 NATISNI
Heitinga vendarle na Otok
Anže Zajic
Johnny Heitinga je kljub drugacnim napovedim španskih medijev danes le postal nogometaš Evertona. Atletico iz Madrida je zaslužil 6 milijonov angleških funtov.

Ceprav so španski mediji zjutraj porocali, da do prestopa ne bo prišlo, je Johnny Heitinga vendarle postal novi clan angleškega prvoligaša Evertona. Slednji je na svoji spletni strani potrdil, da je posel z Atleticom iz Madrida sklenjen, in sicer so Otocani za Nizozemca placali 6 milijonov funtov. Odškodnina bi se lahko povecala še za dodaten milijon funtov, ce bo Heitinga blestel na štadionu Goodison Park. Otrok Ajaxa se je sicer z novim delodajalcem dogovoril za petletno pogodbo, od Atletica pa se je poslovil po vsega enem letu. Zanimivo je, da je Atletico lani zanj placal vec, kot je zdaj prejel od Evertona - Ajax ga je prodal za okoli 9 milijonov funtov. "Veseli smo, da smo posel vendarle uspešno zakljucili. Johnny je izkušen nogometaš, ki je redno igral tako za Ajax kot Atletico, trener David Moyes pa komaj caka, da zacne delati z njim," je s prestopom zadovoljen direktor Evertona Robert Elstone.
 NATISNI    
Arsenal hoce Schwarzerja
Vieira ostaja pri Cityju
Odhaja tudi Belletti
Za Ballacka Arabci in... Mourinho!
Milner zopet izpustil trening
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Vse bolj drži teza, da lahko Slovenec prakticno ob vsakem obisku tujine sreca nekdanjega rojaka in nekoc skupne države Jugoslavije. Zaradi takšnih al...
Intervju: Zlatko Zahovic
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje