Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 30 maj 2020
Moški, ki jih nogomet ne zanima, so homoseksualci.
Miroslav Blaževic
28. avgust 2009
 NATISNI
Tuncay ostaja v Premiershipu
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)

Turški zvezdnik Tuncay Sanli se tako kot njegov nekdanji soigralec pri Middlesbroughu Roland Huth seli k Stoke Cityju, ki je zanj odštel 5 milijonov funtov odškodnine.

Ambicije Stoke Cityja so po obstanku v elitni drušcini mocno narasle. Trener Tony Pulis bo tako lahko v letošnji sezoni racunal na dva nogometaša z bogatimi izkušnjami iz angleškega prvenstva, saj je vodstvo kluba za 11 milijonov funtov iz drugoligaša Middlesbrougha pripeljalo nemškega branilca Rolanda Hutha in turškega napadalca Tuncaya Sanlija. 27-letni Tuncay, ki je pred prihodom v Angliji blestel v majici Fenerbahceja, se bo svojim novim navijacem najverjetneje predstavil že v soboto, ko bo na stadionu Britannia gostoval Sunderland. "Uspel nam je fantasticen podvig. Presrecni smo, ker smo se okrepili s tako kakovostnim nogometašem kot je Tuncay. S tema nakupoma smo jasno nakazali svoje ambicije in želje, da klub dvignemo še nekaj stopnick višje," je ob podpisu pogodbe s Tuncayem povedal direkor kluba Tony Scholes.

 NATISNI    
Arsenal hoce Schwarzerja
Vieira ostaja pri Cityju
Odhaja tudi Belletti
Za Ballacka Arabci in... Mourinho!
Milner zopet izpustil trening
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Ko je leta 1971 angleški klub Derby County izgubil prvenstveno tekmo proti Coventry Cityju s 3:4, je trener poraženega moštva, legendarni Brian Cloug...
Ekskluzivno: Hugo Lloris
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje