Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 19 maj 2019
Poznavanje Slovenije je tu zares porazno. Kljub temu, da smo clani Evropske unije, v teh krajih precej bolje obvladajo geografijo Afrike in posledicno to, od kod prihajajo posamezni afriški nogometaši.
Valter Birsa
13. avgust 2009
 NATISNI
Hunt iz Readinga v Hull
Anže Zajic (foto: Getty Images)
Irski reprezentant Stephen Hunt je zamenjal klub. Iz Readinga se je za tri milijone angleških funtov preselil k ambicioznemu prvoligašu Hull Cityju.

Po štirih letih si je Stephen Hunt zaželel spremembe in povratka v Premier League. 28-letni Irec, tudi reprezentant Irske, je zapustil Reading in se napotil v ambiciozni Hull City. Tam bo družbo delal rojakoma z Irske Calebu Folanu in Kevinu Kilbaneu, pa tudi ostalim, denimo Geovanniju, Georgeu Boatengu, Richardu Garcii itd. Tretja okrepitev trenerja Phila Browna v tem prestopnem roku naj bi Hull City po neuradnih podatkih stala približno tri milijone angleških funtov. Hunt je pred Readingom igral za Brentford in Crystal Palace. Zanj se je v zadnjem casu najbolj zanimal Stoke City.


Phil Brown je kot zadnjega v svoje vrste pripeljal izkušenega Hunta.
 NATISNI    
Arsenal hoce Schwarzerja
Vieira ostaja pri Cityju
Odhaja tudi Belletti
Za Ballacka Arabci in... Mourinho!
Milner zopet izpustil trening
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Pred kratkim se je Romario jokal kot majhen otrok, s tribun pa je bil deležen stojecih ovacij, ko je zabil tisoci gol v svoji karieri. "Naj govori...

Z nogometom je kot z novinarji
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje