Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sreda, 21 avgust 2019
Ce smo že v Zahovicu imeli igralca vrhunskega formata, pa to seveda ne drži za nekatere druge. Res mi ni jasno, kako in s kom zdaj lahko polemizira na primer Pavlin. Ej, halo? Je pozabil, da je odlicno pogodbo podpisal prav zaradi "Zavrlove reprezentance".Nekateri igralci, zdaj že upokojeni, bi morali Rudiju Zavrlu postaviti spomenik.
Srecko Katanec
7. avgust 2009
 NATISNI
Bassong novi clan Tottenhama
Anže Zajic (foto: Getty Images)
Po enem letu se je nekdanji nogometaš Metza Sebastien Bassong poslovil od Newcastle Uniteda in podpisal pogodbo z londonskim Tottenhamom.

Osem milijonov funtov je bilo dovolj, da je angleški prvoligaš Tottenham v svoje vrste zvabil branilca Sebastiena Bassonga. Nekdanji mladi reprezentant Francije je bil doslej clan Newcastle Uniteda, toda po izpadu slednjega iz Premier League je bilo pricakovati, da se bo poslovil od štadiona St James' Park. Zdaj se je to dejansko zgodilo in 23-letnik se je s severa Anglije preselil v kozmopolitanski London. Na White Hart Laneu se bo za mesto v prvi enajsterici boril z Michaelom Dawsonom, Ledleyjem Kingom in Jonathanom Woodgatom, ki pa mu vsaj na zacetku resnejše konkurence ne bi smeli povzrocati. Vsi trije imajo namrec težave s poškodbami, kar pomeni, da bo nogometaš s koreninami iz Kameruna verjetno debitiral že naslednji teden, ko se zacne nova sezona Premier League. "Zelo mi je všec. Je še mlad, pred njim pa je blešceca nogometna kariera," je z nakupom zadovoljen trener Tottenhama Harry Redknapp.


 NATISNI    
Arsenal hoce Schwarzerja
Vieira ostaja pri Cityju
Odhaja tudi Belletti
Za Ballacka Arabci in... Mourinho!
Milner zopet izpustil trening
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Pred približno petimi leti so se v angleških medijih pojavila namigovanja, da v ligi Premiership igra nogometaš, ki je preživel znamenito letalsko...

Ekskluzivno: Ilija Petkovic
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje