Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 30 maj 2020
Poklical me je tudi Mezaguea in se mi cel dan opraviceval, ker me je nenamerno poškodoval.
Milenko Acimovic
26. junij 2009
 NATISNI
Uradno: Johnson v Liverpool
Miran Zore (foto: Getty Images)

Glen Johnson je danes tudi uradno postal najnovejša okrepitev Liverpoola, ki je za njegove usluge Portsmouthu placal 18,5 milijona angleških funtov.

Angleški reprezentant Glen Johnson je uradno prestopil iz Portsmoutha v Liverpool. Dogovor za prestop v tem trenutku enega najboljših bocnih nogometašev v Angliji je bil sicer sklenjen že pred dnevi, danes pa so pri Liverpoolu potrdili, da je Johnson tudi uradno postal njihov igralec. Liverpool bo Portsmouthu za Johnsona, za katerega se je zanimal tudi Chelsea, placal kar 18,5 milijona angleških funtov odškodnine (morda bo del odškodnine poravnan kompenzacijsko, kajti Portsmouth Liverpoolu še vedno dolguje del kupnine za Petra Croucha), Johnson pa je klubu z Anfielda obljubil štiriletno zvestobo. "Bil je pomemben nogometaš Chelsea in Portsmoutha. Je mocno napredoval in je zdaj precej boljši kot je bil. Ena glavnih njegovih odlik je miselnost. Je rojeni zmagovalec. Navdušen sem bil, ko sem se pogovarjal z njim," je povedal trener Liverpoola Rafael Benitez in dodal: "Ravnali smo hitro. Igralec je izbiral med Liverpoolom in Chelsea, izbral je Liverpool." Mar to pomeni, da bo Alvaro Arbeloa zdaj zapustil Anfield? Pri Realu iz Madrida so pripravljeni.


Rafael Benitez je dobil kar je hotel - Glena Johnsona.

 NATISNI    
Arsenal hoce Schwarzerja
Vieira ostaja pri Cityju
Odhaja tudi Belletti
Za Ballacka Arabci in... Mourinho!
Milner zopet izpustil trening
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Peter Ridsdale je razkril nekaj anekdot iz casov, ko je sedel na predsedniškem stolcku angleškega kluba Leeds United. Slednji je pod njegovim vodstvo...
Vsi želijo biti David Healy
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje