Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 19 maj 2019
V Madridu navijati za Atletico je tako, kot bi kdo v Ljubljani navijal za Interblock.
Zlatko Zahovic
22. junij 2009
 NATISNI
Uradno: Portsmouth sprejel ponudbo
Damjan Tratnik

Angleški reprezentant Glen Johnson bo prva okrepitev Liverpoola pred pricetkom nove sezone. Portsmouth je sprejel ponudbo v višini 17.5 milijona funtov.

Liverpool je dobil bitko za 24-letnega angleškega reprezentanta Glena Johnsona, ki bo v prihodnjih dneh zanesljivo podpisal pogodbo z aktualnimi angleškimi viceprvaki. Za desnega bocnega branilca se je resno zanimal tudi njegov nekdanji klub Chelsea, a Johnson se v klub, kjer pred leti ni dobil prave priložnosti, ni želel vrniti. "Liverpool je sklenil dogovor s Portsmouthom za prestop Glena Johnsona," so zapisali na uradni spletni strani Liverpoola. Po pisanju angleških medijev bo Liverpool za Johnsona odštel kar 17.5 milijona funtov, s cimer bo slednji postal najdražji branilec v zgodovini kluba. Z njegovim prihodom se od Anfielda bržkone poslavlja Španec Alvaro Arbeloa, ki je po pisanju španskih medijev tik pred povratkom v vrste Reala iz Madrida.


 

 NATISNI    
Arsenal hoce Schwarzerja
Vieira ostaja pri Cityju
Odhaja tudi Belletti
Za Ballacka Arabci in... Mourinho!
Milner zopet izpustil trening
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Za napadalca je nekaj najlepšega, ko se na tekmi med strelce vpiše trikrat. Hat-trick je dosežek, ki ima v nogometu posebno vrednoto, toda ste že ...

Gretna - prehitro koncane sanje
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje