Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje torek, 23 julij 2019
Soigralci me zbadajo, da sem kazen že odslužil, saj sem bil proti Kopru izkljucen že v prvi minuti.
Branko Ilic
25. maj 2009
 NATISNI
Cisse se vraca v Francijo
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)
Vodstvo Sunderlanda se je odlocilo, da ne bo izkorstilo odkupne klavzule v pogodbi Francoza Djibrila Cisseja, ki se tako vraca v Marseille.

Francoski napadalec Djibril Cisse v prihodnji sezoni zagotovo ne bo vec igralec Sunderlanda. Angleški klub si ga je pred pricetkom letošnje sezone izposodil od francoskega Marseilla, klavzula v pogodbi pa je dolocala, da lahko Cisse ob placilu 10 milijonov funtov odškodnine letos poleti tudi dokoncno postane clan angleškega kluba. Pri Sunderlandu so se tej možnosti odrekli, ceprav je bil Cisse z 11 zadetki najboljši strelec moštva. "Djibrilu želimo vse najboljše in se mu zahvaljujemo za njegov prispevek v letošnji sezoni," je za spletno stran kluba povedal predsednik Niall Quinn. Na odlocitev je v veliki meri vplivala slaba forma nekdaj najdražjega nogometaša Liverpoola, ki je na zadnjh 12 prvenstvenih tekmah zabil le en zadetek. Cisse se bo tako vrnil v Marseille, a bo skoraj zanesljivo svojo kariero nadaljeval drugje.

 NATISNI    
Arsenal lovi Pjanica
Santini bo pomocnik
Briand bo zabijal za Lyon
Desailly ne verjame v rojake
Imeli so ga za opico
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Nogometaši švedskega kluba IFK Göteborg so imeli v sezoni 1981/82 nekoliko nenavadno rutino, za katero so bili prepricani, da jim prinaša sreco. Pred...
Intervju: Bojan Prašnikar
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje