Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje torek, 23 julij 2019
Zahvaljujem se Igorju, toda funkcija castnega predsednika je za penzionerje, jaz pa nisem še za v pokoj.
Miroslav Blaževic
2. februar 2009
 NATISNI
Rekorden nakup Wigana
Damjan Tratnik (foto: wiganlatics.premium.co.uk)

Wigan se je okrepil z mladim Francozom Charlesom N'Zogbio iz Newcastla, v nasprotno smer pa se je odpravil dosedanji napadalec Laticsov Ryan Taylor.

Zadnje ure prestopnega roka so nedvomno tudi letos najbolj razburljive na Otoku. Wigan je objavil prihod 22-letnega Francoza Charlesa N'Zogbie, ki se po petih sezonah kaljenja pri Newcastlu seli na stadion JJB. Nekdanji clan Le Havreja, ki je v majici Newcastla odigral 118 tekem in zabil devet zadetkov, je z Wiganom podpisal tri in pol letno pogodbo, Newcastle pa je po porocanju angleških medijev zanj iztržil kar osem milijonov funtov, kar je najvec v zgodovini Wigana. "Charles je zares fantasticna okrepitev. Je izjemno hiter igralec, ki lahko igra tako v napadu kot tudi globlje na sredini. Kljub mladosti velja za izkušenega igralca, pred njim pa so zagotovo še najboljša leta kariere," je bil po uspešno sklenjenem poslu navdušen trener Wigana Steve Bruce. N'Zogbia, katerega so angleški mediji v zadnjih tednih povezovali tudi s selitvijo k Aston Villi oziroma Lyonu, ni skrival navdušenja po selitvi v Wigan. "Wigan je ena najuspešnejših zgodb zadnjih let v Evropi. Presrecen sem, ker bom lahko postal tega projekta in že zelo se veselim dela s Steveom Bruceom," je povedal N'Zogbia. V nasprotno smer se je preselil 24-letni napadalec Ryan Taylor, ki je z Newcastlom podpisal štiri in pol letno pogodbo.

 NATISNI    
Arsenal hoce Schwarzerja
Vieira ostaja pri Cityju
Odhaja tudi Belletti
Za Ballacka Arabci in... Mourinho!
Milner zopet izpustil trening
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Radovan Karadžic je brez dvoma poskrbel za zgodbo leta 2008, potem ko so ugotovili, da se je vec let pod imenom Dragan Dabic ter s košato bra...

Anglež je v Angliji manjšina
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje