Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje torek, 23 julij 2019
Nekateri štopajo, da bi prišli na trening, drugi se vozijo z vlakom, tretji sploh ne vedo, kako naj preživijo. Treniramo v nemogocih pogojih, pogledati moramo resnici v oci in se vprašati, kam to pelje. Cez dober mesec dni bo konec prvenstva, a ne vemo, kaj se bo takrat zgodilo. Bomo dobili, kar nam dolgujejo? Strokovni štab v takšnih razmerah ne more normalno delovati. Ne moreš nicesar zahtevati.
Slaviša Stojanovic
23. januar 2009
 NATISNI
Mido namesto Heskeyja
Damjan Tratnik

Angleški prvoligaš Wigan se je po pricakovanjih okrepil z Egipcanom Midom, ki bo v svojem novem moštvu nasledil Emila Heskeyja.

Po odhodu Emila Heskeyja k Aston Villi so pri Wiganu že našli njegovo zamenjavo. Amrju Zakiju bo družbo v konici napada delal njegov rojak Mido, ki bo naslednjih šest mesecev nastopal kot posojen igralec Middlesbrougha. Trener Wigana Steve Bruce meni, da bo Mido pri Wiganu ponovno ujel pravo formo. "Mido je še vedno relativno mlad, zato so najboljša leta še pred njim. Upam, da bo pri nas ponovno zaigral tako kot zna," je povedal Bruce. Mido pravi, da je pomembno vlogo pri njegovi odlocitvi odigral prav Bruce. "Wigan je klub, ki je zagotovo na pravi poti. Ko te v svojih vrstah želi trener kot je Steve Bruce, veš, da ne boš naredil napake. Zelo sem vesel, ker bom zaigral skupaj z Zakijem, ki je tudi moj dober osebni prijatelj," je ob predstavitvi povedal 25-letni napadalec.

 NATISNI    
Arsenal hoce Schwarzerja
Vieira ostaja pri Cityju
Odhaja tudi Belletti
Za Ballacka Arabci in... Mourinho!
Milner zopet izpustil trening
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Irci in Angleži so ostri tekmeci vsakic, ko si nasproti stojita izbrani vrsti v katerem koli ekipnem športu. Ne enim ne drugim še na kraj pameti ne p...
Ekskluzivno: Daniel Bilos
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje