Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 19 maj 2019
Ko bodo videli mojo osebno izkaznico, se bodo morebitni delodajalci takoj obrnili.
Borut Mavric
23. januar 2009
 NATISNI
Mido namesto Heskeyja
Damjan Tratnik

Angleški prvoligaš Wigan se je po pricakovanjih okrepil z Egipcanom Midom, ki bo v svojem novem moštvu nasledil Emila Heskeyja.

Po odhodu Emila Heskeyja k Aston Villi so pri Wiganu že našli njegovo zamenjavo. Amrju Zakiju bo družbo v konici napada delal njegov rojak Mido, ki bo naslednjih šest mesecev nastopal kot posojen igralec Middlesbrougha. Trener Wigana Steve Bruce meni, da bo Mido pri Wiganu ponovno ujel pravo formo. "Mido je še vedno relativno mlad, zato so najboljša leta še pred njim. Upam, da bo pri nas ponovno zaigral tako kot zna," je povedal Bruce. Mido pravi, da je pomembno vlogo pri njegovi odlocitvi odigral prav Bruce. "Wigan je klub, ki je zagotovo na pravi poti. Ko te v svojih vrstah želi trener kot je Steve Bruce, veš, da ne boš naredil napake. Zelo sem vesel, ker bom zaigral skupaj z Zakijem, ki je tudi moj dober osebni prijatelj," je ob predstavitvi povedal 25-letni napadalec.

 NATISNI    
Arsenal hoce Schwarzerja
Vieira ostaja pri Cityju
Odhaja tudi Belletti
Za Ballacka Arabci in... Mourinho!
Milner zopet izpustil trening
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Z legendarnim angleškim nogometašem Paulom Gascoigonom so povezane številne zanimive zgodbice, ena od teh pa sega tudi v leto 1988, ko je Gascoigne s...
Sanje so se uresnicile
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje