Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sreda, 3 junij 2020
Sem zelo zadovoljen, da sem odigral 90 minut. Pred tekmo sem bil namrec dokaj živcen, saj sem pred tednom dni imel potres možganov.
Sebastjan Cimerotic
28. avgust 2008
 NATISNI
Castillo, Obinna novinca pri Evertonu
Jure Bohoric

Mladi Nigerijec Victor Obinna se kot posojen s strani Interja seli k Evertonu, slednjega pa bo okrepil tudi Segundo Castillo, Ekvadorec, ki je bil doslej clan Crvene zvezde.

Everton se bo v kratkem okrepil z dvema nogometašema. Prvi je Victor Obinna, nadarjeni Nigerijec, ki ga je Inter dokoncno odkupil od Chieva, v Anglijo pa ga bo poslal kot posojenega nogometaša do konca sezone. 21-letnik je sicer doslej igral za Chievo, toda Inter je imel v lasti dolocen del pogodbe, saj je klubu iz Verone pred casom financno pomagal, da se je mladenic preselil v Italijo. Drugi, ki bo kariero nadaljeval v mestu Liverpool, je Segundo Castillo. Nogometaš Crvene zvezde je bil pred kratkim na preizkušnji pri Blackburnu, kjer pa ga nato niso želeli odkupiti, bo pa sedaj takšno potezo potegnil Everton. Slednji se je vse dogovoril z Beograjcani, prestop pa je sedaj odvisen le še od zdravniškega pregleda in delovnega dovoljenja, brez katerega kot Ekvadorec na Otoku ne more igrati.

 NATISNI    
Arsenal hoce Schwarzerja
Vieira ostaja pri Cityju
Odhaja tudi Belletti
Za Ballacka Arabci in... Mourinho!
Milner zopet izpustil trening
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Trd komunisticni režim je v vzhodni Evropi dostikrat od klubov zahteval, naj spremenijo svoje ime. Vse lepo in prav, a primer iz Romunije govori o pr...
Ekskluzivno: Ilija Petkovic
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje